U2 Barcelona
Des de 1999
Les notícies d'U2 Barcelona

Concert de Toronto24-06-17

U2 va tocar ahir al Rogers Centre de Toronto, el seu segon i últim concert d'aquesta gira al Canadà.

Bono no va perdre l'oportunitat d'estar al Canadà per fer diverses referències al país al llarg del concert. D'entrada va dedicar Bad a Leonard Cohen i va cantar fragments de les seves cançons Suzanne i Hallelujah. Més tard va dedicar One Tree Hill de nou a Leonard Cohen, recordant que va estar a la festa del seu 79è aniversari. També va parlar de Canada en altres moments del concert, i va arribar a cantar un fragment del seu himne nacional durant Beautiful Day.

Pel que fa al setlist, el grup va tornar a fer alguns canvis en la part final, avançant el trio Beautiful Day, Elevation i Vertigo i deixant One per al final. I després de tocar One, quan semblava que el concert havia acabat, va arribar I will Follow per tancar-lo definitivament, després de diverses nits sense sonar.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Tercera data a Brasil24-06-17

Després esgotar-se en poques hores les entrades per al segon concert de Sao Paulo, U2.com va anunciar ahir un tercer i últim concert a la ciutat brasilera per al 22 d'octubre.

Les entrades es posaran a la venda el proper dijous 29, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir aquest diumenge.

Concert de Washington21-06-17

U2 va tocar ahir al FedEx Field de Washington DC, la capital dels Estats Units.

El grup va fer alguns canvis en la part final del setlist, recuperant Ultraviolet després de la seva única absència en el concert anterior i deixant fora Mysterious Ways. També van canviar una mica l'ordre d'aquesta part, avançant Beatiful Day i Elevation abans de Ultraviolet i One. Per la seva banda, Vertigo va tornar a tancar el concert.

Al final del concert, després d'acabar Vertigo, Bono va convidar a un fan a pujar a l'escenari. Semblava que el grup tocaria una altra cançó, però no va ser així. El fan es va posar a fer la vertical mentre Larry tocava un redoble amb la bateria, i després d'aquest curiós xou, la banda es va retirar de l'escenari.

u2 The joshua tree tour 2017 Washington
Foto de @FedExField

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concert de Philadelphia19-06-17

U2 va tocar ahir al Lincoln Financial Field de Philadelphia.

Durant el soundcheck de la tarda es va poder sentir al grup assajant Mysterious Ways diverses vegades seguides, de manera que es va començar a especular amb la posibiliadad que aquesta fes el seu debut en l'actual gira. Finalment va ser així, i el hit del Achtung Baby va sonar en la tercera part del concert en el lloc de Ultraviolet, que va quedar fora del setlist. Durant Mysterious Ways, la pantalla va projectar els mateixos visuals utilitzats fins ara per Ultraviolet.

El setlist complet i més vídeos a la pàgina del concert.

Nou concert a Phoenix19-06-17

U2.com acaba d'anunciar un nou concert de la tercera mànega de la gira a l'estadi de la Universitat Phoenix el 19 de setembre.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres 23 de juny, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir de demà dimarts.

Concert de Louisville17-06-17

U2 va tocar ahir al Papa John 's Cardinal Stadium de Louisville, a l'estat de Kentucky.

Per tercer concert consecutiu, el grup va repetir el mateix setlist, cosa que no havia succeït fins ara en aquesta gira.

Durant With or Without You Bono va pujar a una fan a la escenari. És la primera vegada en aquesta gira que Bono puja a algú a l'escenari, i curiosament es tracta de Brigitte, una de les fans que ja va estar a l'escenari durant el Innocence + Experience Tour i que apareix en el concert de Paris.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Segones dates a Argentina i Brasil17-06-17

Ahir es van posar a la venda les entrades per als concerts de Buenos Aires i Sao Paulo i en poques hores es van esgotar. Això va portar a U2.com a anunciar segons concerts en ambdues ciutats.

El segon concert a Buenos Aires serà el 11 d'octubre, i les entrades es posaran a la venda el proper dimecres 21, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir aquest dissabte.

El segon concert a Sao Paulo serà el 21 d'octubre, i les entrades es posaran a la venda el proper dijous 22, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir aquest dissabte.

Concert de Tampa15-06-17

U2 va tocar ahir al Raymond James Stadium de Tampa, el seu segon concert a l'estat de Florida en aquesta gira, després del seu pas per Miami al passat dilluns.

Sembla que el setlist es va tornant cada vegada més rígid, ja que el d'ahir va ser idèntic al de dilluns, amb Vertigo tancant el concert per segona vegada consecutiva.

El concert va estar amenaçat per la pluja, amb avisos de fortes tempestes durant la tarda que van provocar algun retard i una mica de desordre en l'obertura de portes. Però al final només va ploure una mica, portant a Bono a cantar un fragment de Singin 'In The Rain al final de Beatiful Day.

u2 The joshua tree tour 2017 Tampa
Foto de @hcfell

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segona data a Mèxic15-06-17

U2.com va anunciar ahir un segon concert a l'estadi Foro Sol de México DF el 4 d'octubre.

La entrades per a aquest concert es posaran a la venda el proper dimecres 21, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir demà divendres.

Concert de Miami12-06-17

Després del seu pas pel festival de Bonnaroo, U2 va tornar ahir el seu habitat natural amb el concert al Hard Rock Stadium de Miami.

Bad va tornar a la primera part del concert i Miss Sarajevo els va fer en els bisos, després de la seva absència en Bannaroo. Per la seva banda, Vertigo va sonar per segona nit en aquesta gira, i ho va fer per tancar el concert, deixant fora a The Lilttle Things That Give You Away i a I Will Follow, les dues cançons que s'havien alternat fins ara en aquesta funció.

Per Vertigo, el grup va recuperar els visuals originals del Vertigo Tour de 2005:

u2 The joshua tree tour 2017 Miami
Foto de @bethandbono

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert al festival de Bonnaroo10-06-17

U2 va tocar ahir al festival de Bonnaroo, a la ciutat de Manchester de l'estat de Tennesse. Aquesta era la primera participació d'U2 en un festival d'aquest tipus en els Estats Units des de 1983.

Si es tracta d'un festival, era d'esperar que hi hagués canvis respecte a la resta de concerts de la gira, tal com ja va passar amb l'actuació a Glastonbury el 2011 durant el 360º Tour. Però la veritat és que U2 va aconseguir traslladar bona part de l'escenografia de la gira a l'escenari What del festival, amb la gran pantalla partida en tres parts reproduint els mateixos vídeos que a la resta de concerts.

Pel que fa al setlist només hi va haver petits canvis, amb l'absència de Bad i A Sort of Homecoming a la part inicial, i de Miss Sarajevo i The Little Thins That Give You Away al final. Com a novetat, U2 va tocar Vertigo per primera vegada en aquesta gira, i va tancar el concert amb One.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Pittsburgh08-06-17

U2 va fer ahir el seu concert a Pittsburgh, en un Heinz Field parcialment buit, ja que van quedar diversos milers d'entrades per vendre.

El setlist va ser smilar al dels concerts anteriors, amb el retorn de Bad a la primera part després de la seva absència en el concert anterior a Chicago, i alguns canvis d'ordre en la part final.

Cap al final del concert, Bono va dedicar el Happy Birthday a Jake Berry, production manager del grup des de fa molts anys.

u2 The joshua tree tour 2017 Pittsburgh
Foto de @hidingintheburg

El setlist complert a la pàgina del concerto.

U2 estén el The Joshua Tree Tour 201706-06-17

U2.com ha anunciat avuí un nou tram del The Joshua Tree Tour 2017 que tindrà lloc als Estats Units, Mèxic i Sud-Amèrica entre setembre i octubre d'aquest any.

Aquest tercer tram de la gira visitarà 7 ciutats d'Estats Units, començant el 3 de setembre al Ford Field de Detroit, per les que el grup no passarà durant el primer tram que estan fent actualment. Posteriorment es desplaçarà fins a la ciutat de Mèxic i seguirà per les principals ciutats de Colòmbia, Argentina, Xile i Brasil, amb l'últim concert programat a Sao Paulo el 19 d'Octubre.

Les dates anunciades per ara són les següents:

3 de Setembre - Detroit - Ford Field
5 de Setembre - Buffalo - New Era Field
8 de Setembre - Minneapolis - US Bank Stadium
10 de Setembre - Indiapolis - Lucas Oil Stadium
12 de Setembre - Kansas City - Arrowhead Stadium
16 de Setembre - St. Louis - The Dome At America’s Center
22 de Setembre - San Diego - Qualcomm Stadium
3 de Octubre - Mexico City - Mexico Foro Sol
7 de Octubre - Bogotá - Estadio El Campin
10 de Octubre - Buenos Aires - La Plata
14 de Octubre - Santiago de Chile - Estadio Nacional
19 de Octubre - Sao Paulo - Morumbi Stadium

Les entrades es posaran a la venda a partir de la setmana que ve, amb la prevenda per als membres de U2.com començant a finals d'aquesta setmana.

Segon concert de Chicago05-06-17

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al Soldier Field de Chicago.

Sent el segon concieto a la ciutat, era d'esperar que el grup fes algun canvi en el setlist, i així va ser. A Sort of Homecoming va tornar per fi a sonar, després d'una absència de 4 concerts seguits, però ho va fer a canvi de Bad, que va quedar fora del setlist.

Al final del concert, també va tornar The Little Things That Give You Away en lloc de I Will Follow. Bono va introduir la nova cançó com l'última del disc.

u2 The joshua tree tour 2017 chicago
Foto de @minniowamedia

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de Chicago04-06-17

U2 va reprendre ahir la gira a Chicago, després d'una setmana de descans, amb el primer dels dos concietos previstos al Soldier Field.

Es tenien esperances que el grup aprofités aquests dies sense concerts per fer alguns canvis o recuperar A Sort of Homecoming, però no va ser així. A sort on Homecoming va sonar al soundcheck, però va tornar a quedar fora del setlist final del concert.

Durant Sunday Bloody Sunday Bono es va referir a l'atac terrorista succeït ahir mateix a Londres i al de Manchester de fa uns dies.

U2 va tornar a tancar el concert amb I Will Follow en lloc de The Little Things That Give You Away. Aquesta vegada de forma prevista ja en el setlist imprès.

u2 The joshua tree tour 2017 chicago
Foto de @minniowamedia

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Dallas28-05-17

U2 va fer divendres el seu concert a l'AT&T Stadium de Dallas.

En el seu segon concert a l'estat de Texas, U2 va tornar a barrejar el setlist fent canvis en l'ordre d'algunes cançons. Bad va tornar a la primera part del xou, entre New Year s Day i Pride. La part dels bisos també va tenir canvis, amb Ultraviolet i One avançant la seva posició, deixant Beatiful Day i Elevation per al final. Per tancar el concert, U2 va tornar a tocar I Will Follow en lloc de The Little Things That Give You Away, que era la cançó que preveu l'setlist imprès.

Aquest va ser el tercer concert consecutiu amb un set list de 21 cançons i sense A Sort of Homecoming. El grup té ara una setmana de descans fins al seu pròxim concert, el 3 de juny a Chicago. Veurem si aprofiten aquests dies per introduir alguna nova cançó en el setlist o per recuperar A Sort of Homecoming.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Houston25-05-17

U2 va fer ahir el seu concert al NRG Stadium de Houston, el primer dels dos previstos en l'estat de Texas.

Per primera vegada en el que va de gira, U2 va repetir el setlist del concert anterior. Això vol dir que el concert va tornar a tenir només 21 cançons, amb l'absència d'A Sort of Homecoming per segona nit consecutiva. Esperem que això no sigui habitual a partir d'ara, i aquest tema del The Unforgettable Fire torni aviat.

Com era d'esperar, Bono va tenir un record per les víctimes del recent atemptat de Manchester i els va dedicar One Tree Hill.

u2 The joshua tree tour 2017 Houston
Foto de @sportbeertravel

El setlist complert a la pàgina del concert.

U2 al programa de Jimmy Kimmel24-05-17

U2 va estar ahir al programa de Jimmy Kimmel a la cadena ABC. Van començar amb una entrevista en què van parlar durant uns 15 minuts sobre diferents temes relacionats amb el grup i l'actualitat.

Kimmel els va preguntar sobre el nou disc, Songs of Experience, però l'única resposta que va obtenir va ser la de The Edge dient de broma que definitivament estaria llest durant els propers 27 anys. També van parlar sobre el recent atemptat de Manchester i sobre Donald Trump.

En un moment de l'entrevista Kimmel els va preguntar pels Dalton Brothers, el fals grup de Country que U2 va crear el 1987 per telonejar-se a ells mateixos en un parell d'ocasions, i després de fer broma sobre els seus noms y les perruques que portaven, Bono va cantar un petit fragment de la cançó Lucille.

Després de l'entrevista, el grup va agafar els instruments i va tocar en directe I Still Have not Found What I'ma Looking For acompanyats d'un cor de gospel, fent una espectacular versió que recorda molt a la del Rattle and Hum. Per acabar, van tocar la nova cançó The Little Things That Give You Away.

Vídeo de l'entrevista i de I Still Haven't Found What I'm Looking For:

Vídeo de The Little Things That Give You Away:

Segon concert de Pasadena22-05-17

U2 va fer ahir el seu segon concert al Rose Bowl de Pasadena.

Aquest era el cinquè concert de la gira i U2 va tornar a fer canvis sobre el setlist dels concerts anteriors. A Sort of Homecoming va quedar fora del setlist per primera vegada i Bad tornar a sonar al final del concert. Això va deixar la primera secció del concert prèvia al The Joshua Tree en només 3 cançons.

Els bisos també van tenir canvis, començant aquest cop amb Miss Sarajevo en lloc de Beautiful Day. Per tancar el concert, U2 va recuperar The Little Things That Give You Away, després d'eliminar-la del concert de dissabte.

u2 The joshua tree tour 2017 pasadena
Foto de @bethandbono

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de Pasadena21-05-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Rose Bowl de Pasadena, el gegant estadi del áera de Los Angeles on el grup va gravar el concert de la gira 360º en 2009.

Els irlandesos van fer un parell de canvis sobre el setlist dels concerts anteriors. Per començar, la primera part del concert dedicada a temes del War i el The Unforgettable Fire va comptar amb només 4 cançons, en lloc de les 5 habituals. MLK va tornar a quedar fora del setlist, mentre que Bad passar a sonar al final del concert.

En els bisos finals, el nou tema The Little Things That Give You Away va quedar fora del concert per primera vegada en la gira. La cançó estava prevista en el setlist imprès, però el grup va decidir substituir-la per I will Follow.

Bono va dedicar Running to Stand Still a Chris Cornell, el cantant de Soundgarden i Audioslave mort aquesta setmana.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Santa Clara18-05-17

U2 va fer ahir el seu concert al Levi 's Stadium de Santa Clara, el modern estadi dels San Francisco 49ers.

Aquesta vegada no hi va haver tantes sorpreses com en el concert de Seattle. Bad va tornar a sonar a la primera part del concert, que va acabar amb The Little Things That Give You Away, sense afegir cap bis imprevist.

u2 The joshua tree tour 2017 santa clara
Foto de @bbison724

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Seattle15-05-17

Segona nit de la gira amb el concert d'ahir a Seattle, i U2 va regalar algunes sorpreses als assistents.

A la primera part del concert van substituir MLK per Bad, una de les cançons favorites dels fans del grup.

A la segona part, Bono va convidar a Eddie Vedder (cantant de Pearl Jam) i als Mumford & Sons (telonerod en aquests primers concerts de la gira) a pujar a l'escenari per interpretar Mothers of the Disappeared.

I al final del concert, quan tothom el donava ja per acabat, U2 va sorprendre tocant I Will Follow, cançó que no estava inclosa en el setlist imprès del concert.

u2 The joshua tree tour 2017 seattle

El setlist complet i alguns vídeos a la pàgina del concert.

Comença el The Joshua Tree Tour 201713-05-17

Per fi va arribar el dia i U2 va començar el The Joshua Tree Tour 2017 amb el primer concert a BC Place Stadium de Vancouver.

u2 The joshua tree tour 2017 vancouver

El concert va començar amb U2 tocant cançons de War i The Unforgettable Fire des de l'escenari petit amb forma de Joshua Tree situat entre el públic. Després Pride, tots es van traslladar a l'escenari principal per interpretar el The Joshua Tree complet i en el mateix ordre que en el disc. Cada cançó va acompanyada d'un vídeo projectat a la gran pantalla situada darrere de l'escenari. Per tancar el concert, el grup es va tornar a traslladar a l'escenari petit.

El setlist ha estat el mateix que en l'assaig de dimecres, amb la nova cançó The Little Things That Give You Away tancant el concert:

1. Sunday Bloody Sunday
2. New Year's Day
3. A Sort of Homecoming
4. MLK
5. Pride
6. Where the Streets Have No Name
7. I Still Haven't Found What I'm Looking For
8. With or Without You
9. Bullet the Blue Sky
10. Running to Stand Still
11. Red Hill Mining Town
12. In God's Country
13. Trip Through Your Wires
14. One Tree Hill
15. Exit
16. Mothers of the Disappeared
17. Beautiful Day
18. Elevation
19. Ultra Violet
20. One
21. Miss Sarajevo
22. The Little Things That Give You Away

Bono va introduir The Little Things That Give You Away com una nova cançó del Songs of Experience, el nou disc que s'espera que U2 publiqui a finals d'aquest any. Aquí teniu el vídeo gràcies a U2gigs:

Últim dia d'assajos del The Joshua Tree Tour11-05-17

U2 va fer ahir l'últim assaig abans d'iniciar la gira aquest divendres. Igual que en les jornades anteriors, a la tarda van fer proves amb algunes cançons, i a la nit van assajar un setlist complet.

u2 The joshua tree tour 2017 vancouver
Foto de @u2

En la simulació de concert van introduir Elevation com a novetat en l'última part del setlist, després d'haver assajat dimarts. També van assajar la nova cançó que ja es va escoltar la setmana passada, però aquest cop ho van fer al final de tot i amb el volum baixat, sense que amb prou feines se sentís des de l'exterior del BC Place Stadium.

Així, el setlist que s'espera per a l'inici de la gira és el següent:

1. Sunday Bloody Sunday
2. New Year's Day
3. A Sort of Homecoming
4. MLK
5. Pride
6. Where the Streets Have No Name
7. I Still Haven't Found What I'm Looking For
8. With or Without You
9. Bullet the Blue Sky
10. Running to Stand Still
11. Red Hill Mining Town
12. In God's Country
13. Trip Through Your Wires
14. One Tree Hill
15. Exit
16. Mothers of the Disappeared
17. Beautiful Day
18. Elevation
19. Ultra Violet
20. One
21. Miss Sarajevo
22. Canción nueva de Songs of Experience

D'altra banda, ahir era l'aniversari de Bono, i el cantant va sortir a saludar els fans que esparaban a l'entrada de l'estadi.

u2 Bono birthday 2017 vancouver
Foto de @daygloweyes

Quart dia d'assajos del The Joshua Tree Tour07-05-17

U2 va tornar ahir als assajos després de prendre el divendres de descans.

A la tarda van estar centrats en algunes cançons i transicions concretes. Es van escoltar Xarxa Hill Mining Town, Beautiful Day, Miss Sarajevo, Trip Through Your Wires, Running to Stand Still, I Still Have not Found What I'ma Looking For, A Sort of Homecoming i With or Without You.

A la nit van tornar a assajar el que sembla ser el setlist que tenen previst per ara, aúnque amb alguna cançó menys que en altres dies.

Segon dia d'assajos del The Joshua Tree Tour04-05-17

Segona jornada d'assajos ahir a Vancouver, en la qual U2 va provar el que podria ser un setlist gairebé complet de concert, començant amb 5 cançons de principis dels 80 (A Sort of Homecoming, Sunday Bloody Sunday, New Year s Day, MLK i Pride ), per seguir amb el The Joshua Tree sencer, i acabar amb 4 cançons més recents (Beautiful Day, Ultraviolet, One i Miss Sarajevo).

La principal novetat va ser A Sort of Homecoming, assajada diverses vegades durant la tarda i també a la nit com a inici de la simulació de concert. Cal tenir en compte que encara estan en els primers assajos, i que el fet que provin temes com A Sort of Homecoming no vol dir que acabin en el setlist habitual de la gira. Però el simple fet que assagin cançons que fa molts anys que no toquen en directe, ja és un bon senyal.

Comencen els assajos del The Joshua Tree Tour03-05-17

U2 va començar ahir els assajos de la gira a l'estadi BC Place de Vancouver, on iniciaran el The Joshua Tree Tour 2017 el proper divendres 12 de maig.

Al llarg de diverses sessions que es van allargar tota la tarda i part de la nit, el grup va assajar totes les cançons del Joshua Tree, més alguns hits clàssics com Beautiful Day, Pride, Sunday Bloody Sunday, One i New Year s Day. També van tocar algunes sorpreses, com Miss Sarajevo i Ultraviolet, i van provar un tema desconegut que podria formar part de Songs of Experience.

Gràcies a alguns usuaris de twitter i instagram, hem pogut seguir l'assaig en directe a primera hora d'aquest matí. En el següent enllaç es pot escoltar una part del mateix, especialmiente l'última hora i quart: Periscope PBear1979

u2 The joshua tree tour 2017 vancouver
Foto de @PBear1979

Primeres imatges de l'escenari del The Joshua Tree Tour19-04-17

Ahir es van filtrar les primeres imatges de l'escenari que U2 utilitzarà durant el The Joshua Tree Tour que començarà a Vancouver el proper 12 de maig. Les imatges estan preses al NRG Stadium de Houston, on s'estaria provant el muntatge de l'escenari, abans d'enviar-lo a Vancouver, on està previst que es facin els assajos previs a la gira.

Primer va ser l'empresa Weather Decision Technologies qui va penjar la següent foto als seus comptes de Twitter i Facebook:

u2 The joshua tree tour 2017 stage

Y després un usuari d'Instagram va publicar un vídeo curt:

A les imatges es pot veure com l'escenari és molt gran, ocupant tota l'amplada disponible a la pista de l'estadi, i hi ha una pasarela que connecta l'escenari principal amb un de més petit amb la forma del Joshua Tree. També es pot veure com tota la part posterior de l'escenari estarà coberta pel que serà una pantalla gegant.

Segur que en els propers dies podrem veure més imatges de l'escenari acabat.

Nova edició per col·leccionistes del The Joshua Tree10-03-17

Per celebrar el 30è aniversari del The Joshua Tree, U2.com va anunciar ahir el llançament de 5 noves edicions físiques del disc que es posaran a la venda el 5 de juny.

L'edició més completa està formada per una caixa amb un llibre de 84 pàgines de fotos fetes pel The Edge al desert de Mojave el 1986, 8 fotos d'Anton Corbijn en format 12" i 7 vinils que inclouen un concert de 1987 al Madison Square Garden de Nova York, totes les cares B dels singles del disc, noves mescles i versions alternatives d'algunes cançons del disc. Aquesta caixa té un preu de 140 € a la botiga de U2.com

u2 The joshua tree 30 aniversary 2017

Hi ha una altra caixa amb el mateix llibre i les fotos d'Anton Corbijn, però amb 4 CD en lloc dels 7 vinils. Aquesta caixa té un preu de 90 €.

u2 The joshua tree 30 aniversary 2017

Per als menys col·leccionistes hi ha una edició amb 2 CD per 15 €, l'edició d'un sol CD per 13 € i l'edició en Vinil per 30 €.

També es podran comprar les 3 edicions més completes en format digital.

Tota la informació sobre els continguts detallats i accés a la reserva anticipada a www.U2.com

Sold Outs y noves dates en Nord Amèrica18-01-16

Ahir es van posar a la venda les entrades per a tots els concerts del tram nord americà del The Joshua Tree Tour 2017 i la majoria de concerts van esgotar les entrades en poques hores.

Segons es pot veure a la pàgina de la gira a U2.com, només Houston, Pittsburgh i Tampa segueixen tenint entrades a la venda.

I ahir mateix U2.com va anunciar 3 noves dates per la gira, amb segons concerts a Los Angeles, Chicago i Nova York (E. Rutherford).

Les entrades per a aquests nous concerts es posaran a la venda el proper dilluns 23 de gener, juntament amb les dels 4 nous concerts afegits a Europa. Tots els concerts tenen prevenda per a subscriptors de U2.com a partir d'avui mateix.

Esgotades les entrades per l'únic concert d'U2 a Barcelona16-01-16

Com era d'esperar, les entrades per al concert d'U2 a Barcelona s'han esgotat poques hores després d'haver-se posat a la venda aquest matí.

Per no trencar la tradició, la venda a través de Ticketmaster ha estat un caos que ha provocat molta tensió entre els seguidors d'U2, que esperaven ansiosos poder aconseguir una entrada per al concert de l'Estadi Olímpic. Des del primer moment el sistema ha estat col·lapsat, indicant interminables cues virtuals i fent fora del sistema a usuaris que ja havien seleccionat les seves entrades. Això ha provocat que el concert de Barcelona hagi estat l'últim entre tots els del tram europeu en esgotar les entrades.

u2 barcelona estadi olimpic joshua tree tour 2017

A mitja tarda tant Live Nation com Doctormusic han confirmat a twitter el Sold Out de Barcelona, indicant al mateix temps que aquest seria l'únic concert de la gira a Espanya. Això ha tombat tots els rumors que apuntaven a una segona nit a Barcelona, i ha suposat un fort cop per a molts fans, tant els que s'han quedat sense entrada avui com els que esperaven veure'ls dues vegades seguides.

Nous concerts afegits a Europa16-01-16

Avui també s'han posat a la venda les entrades per a la resta de concerts d'U2 a Europa i, ha diferència del que ha passat amb el de Barcelona, les entrades per a la majoria d'aquests s'han esgotat molt ràpidament.

A mig matí U2.com ha confirmat els Sold Outs i ha anunciat segones dates a Londres, Roma, Paris i Amsterdam. Les entrades per a aquests quatre concerts es posaran a la venda el proper dilluns 23 de gener, amb prevenda per a subscriptors de U2.com aquesta mateixa setmana.

D'altra banda, U2 també ha confirmat a la premsa irlandesa que tampoc hi haurà segon concert al Croke Park de Dublin, i la ciutat natal d'U2 amb un únic i insuficient concert en aquesta gira.

Finalment, tot apunta que Berlin i Brussel·les tampoc tindran segona data.

Informació sobre el concert d'U2 a Barcelona13-01-16

El proper dilluns 16 de gener es posen a la venda general les entrades pel concert que U2 farà a l'Estadi Olímpic de Montjuïc el dimarts 18 de juliol. A continuació resumim alguns dels aspectes més important sobre les entrades:

- La venda començarà a les 10:00, exclusivament online, a ticketmaster.es, doctormusic.com, livenation.es, fnac.es, carrefour.es, halconviajes.com i palausantjordi.cat.

- Les entrades seran nominatives i aniran a nom de l'assistent titular, que s'haurà d'identificar a l'hora d'accedir al recinte i els seus acompanyants hauran d'entrar obligatòriament amb ell, sense excepcions. L'assistent titular pot ser una persona diferent al comprador. Tant Livenation com Doctor Music estan insistint molt en aquest punt, assegurant que hi haurà controls d'identitat a l'entrada a l'estadi. Aquesta mesura s'ha pres per evitar la revenda d'entrades.

- En cada operació es poden comprar fins a un màxim de 6 entrades, totes de la mateixa zona.

- Els preus de les entrades seran els següents:

PL1 Numerado Grada: 175,00 € + 21,00 € gastos
PL2 Numerado Grada: 100,00 € + 12,00 € gastos
PL3 Gral Pista: 70,00 € + 8,50 € gastos
Red Zone PL3 Gral Pista: 305,50 € + 8,50 € gastos
PL3 Numerado Grada: 70,00 € + 8,50 € gastos
PL4 Numerado Grada: 35,00 € + 4,00 € gastos
VIP PARTY (Entrada de categoria PL1 + extres): 400,00 € + 30,00 € gastos
GOLD HOT TICKET (Entrada de categoria PL1 + extres): 300,00 € + 25,00 € gastos
SILVER HOT TICKET (Entrada de categoria PL2 + extres): 205,00 € + 25,00 € gastos

- La posició de l'escenari i la distribució de preus de grada serà la següent:

u2 plano entrades barcelona estadi olimpic joshua tree tour 2017

Molta sort als que vulgueu comprar entrades dilluns!!

Confirmada la gira i el concert d'U2 a Barcelona09-01-16

U2 ha fet aquest matí el comunicat oficial anunciant la gira de celebració del 30 aniversari del Joshua Tree i que portarà per nom The Joshua Tree Tour 2017.

La gira visitarà estadis de 16 ciutats Nord Americanes i 8 ciutats Europees, amb inici a Vancouver el 12 de maig i final a Brussel·les l'1 d'agost. Segons l'anunci oficial i les paraules de The Edge al la revista Rolling Stone, la idea és interpretar el The Josua Tree sencer, de principi a fi, en tots els concerts, al costat d'altres cançons de l'època i clàssics habituals.

Tal com es rumorejava, Barcelona tornarà a ser l'única ciutat espanyola amb parada en aquesta gira, amb un concert a l'Estadi Olímpic de Montjuïc el dimarts 18 de juliol. Si les entrades per a aquest concert s'esgoten ràpidament, no descartem que s'afegeixi una seguna nit.

u2 barcelona estadi olimpic joshua tree tour 2017

Les entrades per al concert de Barcelona es posaran a la venda el proper dilluns 16 de gener a partir de les 10:00 a Ticketmaster.es i Livenation.es. Segons indica Live Nation, "Els tiquets seran nominals per compra, en el tiquet figurarà el nom i el DNI del comprador i el dia del xou s'haurà d'accedir amb document acreditatiu del titular de la compra". Els preus seran els següents:

PL1 Numerado Grada: 175,00 € + 21,00 € gastos
PL2 Numerado Grada: 100,00 € + 12,00 € gastos
PL3 Gral Pista: 70,00 € + 8,50 € gastos
Red Zone PL3 Gral Pista: 305,50 € + 8,50 € gastos
PL3 Numerado Grada: 70,00 € + 8,50 € gastos
PL4 Numerado Grada: 35,00 € + 4,00 € gastos
VIP PARTY (PL1): 400,00 € + 30,00 € gastos
GOLD HOT TICKET (PL1): 300,00 € + 25,00 € gastos
SILVER HOT TICKET (PL2): 205,00 € + 25,00 € gastos

Els subscriptors d'U2.com tindran accés a la prevenda d'entrades a partir del dimecres 11 de gener.

La resta de dates previstes per ara són les següents:

Nord Amèrica:
12 de Mayo VANCOUVER, BC, CA - BC Place Stadium
14 de Mayo SEATTLE, WA - CenturyLink Field
17 de Mayo SAN FRANCISCO, CA - Levi's Stadium
20 de Mayo PASADENA, CA - Rose Bowl
24 de Mayo HOUSTON, TX - NRG Stadium
26 de Mayo DALLAS, TX - AT&T Stadium
3 de Junio CHICAGO, IL - Soldier Field
7 de Junio PITTSBURGH, PA - Heinz Field
11 de Junio MIAMI, FL - Hard Rock Stadium
14 de Junio TAMPA, FL - Raymond James Stadium
20 de Junio WHASINGTON, DC - FedEx Field
23 de Junio TORONTO, ON - Rogers Centre
25 de Junio BOSTON, MA - Gillette Stadium
28 de Junio E. RUTHERFORD, NJ - Metlife Stadium
1 de Julio CLEVELAND, OH - First Energy

Europa
8 de Julio LONDRES, UK - Twickenham Stadium
12 de Julio BERLIN, DE - Olympic Stadium
15 de Julio ROME, IT - Olympic Stadium
18 de Julio BARCELONA, ES - Olympic Stadium
22 de Julio DUBLIN, IE - Croke Park
25 de Julio PARIS, FR - Stade de France
29 de Julio AMSTERDAM,NE - Amsterdam Arena
1 de Agosto BRUSELAS, BE - King Baudoin Stadium

U2 tornarà a Barcelona en el mes de juliol05-01-16

Aquests últims dies s'han accelerat els rumors sobre la gira de celebració del 30 aniversari del Joshua Tree que Bono va insinuar en el seu missatge de Nadal. Segons aquests rumors, el proper dilluns 9 de gener es farà l'anunci oficial de la gira que visitarà estadis d'Estats Units entre maig i juny, i estadis d'Europa entre juliol i agost.

Segons ha pogut saber Xavi Balart, autor del llibre "U2 en España", Barcelona tornarà a ser l'única ciutat espanyola on pararà la gira d'U2, amb un o dos concerts a l'Estadi Olímpic de Montjuïc la primera quinzena de juliol. Live nation també ha estudiat la possibilitat de dur a U2 al Vicente Calderón de Madrid, però sembla que finalment no serà possible.

Altres rumors apunten a concerts a l'Estadi Olímpic de Roma a mitjans de juliol, al Rose Bowl de Pasadena al maig o al Metlife de Nova York al juny. Segons una informació de U2Place, s'espera que Noel Gallagher actuï en els concerts Europeus i que Mumford and Sons ho facin en els nord-americans.

Mentre no es faci l'anunci oficial per part de U2.com esperat per dilluns que ve, haurem de prendre aquestes notícies amb cautela, però tot sembla indicar que no estan mal encaminades.

De confirmar-se el concert a Barcelona, podrem tornar a veure U2 a l'Estadi Olímpic de Montjuïc 20 anys després del seu únic concert en aquest recinte, durant Popmart Tour.

u2 barcelona estadi olimpic

U2 ens felicita el Nadal i ens avança un 2017 molt especial26-12-16

U2 va publicar ahir a les xarxes socials un simpàtic vídeo per felicitar-nos el Nadal. Al vídeo, Bono diu que el 2017 serà una any molt gran per U2, amb la publicació de Songs of Experience i avança uns concerts molt especials per celebrar el 30è aniversari del The Joshua Tree.

També ahir Billboard va publicar un article sobre el vídeo d'U2 on assegurava que el grup faria una gira per estadis aquest proper any, començant pels Estats Units a finals de la primavera i seguint per Europa. Però al cap d'unes hores, Billboard va editar l'article per eliminar la referència a la gira.

En qualsevol cas, sembla que ens podem preparar per a un 2017 amb nou disc, nova gira i celebració especial per l'aniversari del The Joshua Tree.

Adam diu que publiaran el nou disc l'any que ve12-10-16

Adam va participar dilluns en diversos esdeveniments per a promocionar l'organització Walk in my shoes que treballa per ajudar a persones amb malalties mentals. En una de les entrevistes que va concedir, Adam va parlar breument del disc en el qual estan treballant des de fa mesos.

Adam va explicar que han decidit que el disc no está llest i que seguiran treballant en ell fins nadal. I va afegir que el pla actual és publicar el disc l'any que ve, potser al març o abril, però que no ho està confirmant.

Pots escoltar l'entrevista completa a l'Adam a partir del minut 01:08:50 del següent àudio:

Concert del DreamForce06-10-16

U2 ha fet aquesta passada matinada un concert especial durant el DreamFest organitzat per SalesForce a San Franscico.

El grup ha tocat 15 cançons en un escenari gairebé idèntic a l'utilitzat durant el Vertigo Tour, amb una gran pantalla i les 2 passarel·les laterals acabes en petits escenaris rodons.

Durant Bullet the Blue Sky Bono ha fet un extens atac a Donald Trump, amb imatges del candidat republicà a la pantalla simulant un diàleg entre els dos.

El setlist complet ha estat el següent:

1. Vertigo
2. Elevation
3. I Will Follow
4. Beautiful Day
5. California
6. Angel Of Harlem
7. Stuck In A Moment
8. Every Breaking Wave
9. Bullet The Blue Sky
10. Pride
11. One
12. Where The Streets Have No Name
13. With Or Without You
14. I Still Haven't Found What I'm Looking For
15. 40

Reviu els 4 concerts de Barcelona de fa 1 any05-10-16

Aquesta setmana es compleix un any dels 4 concerts que U2 va fer al Palau Sant Jordi de Barcelona durant la seva Innocence + Experience tour. Mentre esperem notícies del nou disc i la gira de l'any que ve, recorda la fantástisca setmana de Barcelona amb els setlist, fotos i articles de premsa.

40 aniversari d'U225-09-16

Avui fa 40 anys que Bono, The Edge i Adam Clayton van acudir per primera vegada a la cuina de Larry Mullen Jr responent al missatge que va penjar al tauler d'anuncis de l'escola, demanant músics per formar un grup de Rock.

Tot just tenien 15 o 16 anys i pocs coneixements de música, però 40 anys després, U2 s'ha convertit en un dels grups més importants i influents de la història de rock.

Des d'U2 Barcelona desitgem un feliç aniversari a U2, i esperem poder celebrar-ne molts més amb la seva música.

u2 40

Actuació al iHeart Music Festival24-09-16

U2 va actuar ahir al iHeart Music Festival que té lloc en el T-Mobile de La Vegas, sent la seva primera actuació en directe des del final del Innocence + experince Tour a Paris fa ja gairebé un any.

Tot i no haver acabat Songs Of Experience, el dijous van estar assajant algunes cançons noves, però no van aconseguir que sonessin bé i al final no en van tocar cap durant el concert.

L'actuació va durar tot just 40 minuts, en els quals van tocar les següents cançons:

1- Desire
2- Vertigo
3- Elevation
4- Beautiful Day
5- Pride (In The Name Of Love)
6- One
7- Every Breaking Wave
8- I Still Haven't Found What I'm Looking For

Tenien previst acabar amb With or Without You, però Bono va decidir no tocar-la, probablement per problemes amb la seva veu.

A continuació el vídeo de One:

Visita sorpresa a València01-08-16

Bono, The Edge i Adam Clayton van visitar per sorpresa la ciutat de València durant 3 dies de la setmana passada per consistir al casament d'un amic seu.

Els 3 membres d'U2 van arribar a València el dijous a la tarda acompanyats de familiars i amics. A la nit van sopar en un cèntric restaurant per després prendre unes cerveses al pub Jockey, els responsables del qual van penjar a les xarxes socials algunes fotos amb els irlandesos.

Divendres van estar fent una mica de turisme al matí i van acudir al casament a la nit.

Finalment, el dissabte van abandonar la ciutat del Túria, no sense abans obsequiar alguns fans amb fotos i signatures davant de l'hotel on es van allotjar.

u2 bono edge adam en valencia

u2 bono edge adam en valencia

U2 actuarà al iHeart Music Festival26-07-16

iHeart Radio va anunciar ahir que U2 actuarà el proper 23 de setembre en el seu festival iHeart Music Festival, que organitzen cada any a Las Vegas.

Al costat de U2, el mateix dia 23 també també actuaran Drake, OneRepublic, Billy Idol i SIA, entre d'altres.

Aquesta és la segona actuació d'U2 confirmada per a principis de tardor, el que pot indicar que el grup està preparant la promoció per Songs of Experience i la continuació de la gira.

u2 iHeart Music Festival 2016

Actuació per Sales Force07-07-16

Sales Force, patrocinador de l'Innocence + Experience Tour, acaba d'anunciar que U2 tocarà a la seva conferència anual Dreamforce el proper 5 d'octubre a San Francisco.

L'actuació d'U2 tindrà lloc durant la gala benèfica Dreamfest and UCSF Benefit que tindrà lloc al Cow Palace Arena.

Per assistir a la gala cal pagar els 1.800 $ que costa el registre per a tota la conferència, que dura 4 dies.

u2 dreamforce salesforce

Segueixen treballant per publicar el nou disc aquest any24-06-16

La revista Billboard ha publicat una nova entrevista a The Edge amb motiu de la publicació del concert de Paris.

Cap al final de l'entrevista arriben les preguntes sobre el nou disc i Edge explica que estan treballant dur per acabar el disc aquest any, que aquest segueix sent el seu pla, però que no estan segurs de quan acabaran.

Billboard també li recorda que al març va dir que volien sortir de gira al més aviat possible, i Edge respon que això segueix sent així.

D'altra banda, el web francesa U2Achtung va poder entrevistar Willie Williams fa uns dies a Paris, i aquest els va explicar que els plans per a la gira estan fixats. També va confirmar que l'escenari seria el mateix que el de l'any passat.

De tornada a l'estudi26-05-16

A jutjar per les informacions d'aquests últims dies, U2 segueix treballant en el seu pròxim disc, Songs of Experience, en un estudi de gravació a Dublín.

D'una banda, Adam va publicar en els comptes d'U2 a les xarxes socials diverses fotos al llarg del seu viatge de tornada a Dublin des d'una ciutat de la Mediterrània. En l'última foto publicada, Adam apareix en l'estudi de gravació amb el seu baix amb el comentari "Let 's play ...".

u2 Adam Clayton in the studio for songs of experience

I d'altra banda, el lloc Radio.com va publicar fa uns dies una entrevista amb Ryan Tedder, cantant de OneRepublic i productor d'una part de Songs of Innocence. Segons Tedder, Songs of Experience estarà format per cançons completament noves, amb només un o dos temes de les sessions de Songs of Innocence.

El productor també afirma que no havia vist mai a U2 tan centrats i que les noves cançons són el material més excitant que ha escoltat des de All that you can't leave behind. Diu que porten l'ADN d'U2, però que són molt accessibles, sense ser pop.

U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE LIVE IN PARIS13-05-16

U2.com ha anunciat avui la publicació del concert de Paris del final de la gira Innocence + Experience de l'any passat. El muntatge del concert torna ha estar dirigit per Hamish Hamilton, té una durada de 2 hores i mitja i inclou l'actuació dels Eagles of Death Metal.

Com ja va sent habitual, es publicaran 4 formats físics diferents, que es posaran a la venda el 10 de juny. Tant a la web de la Fnac com a U2.com ja es poden fer reserves. També estarà disponible en format digital a través d'iTunes.

u2 innocence + experience live

Els continguts de cada versió seran els següents:

DVD: (19€ a Fnac)
- Concert sencer (2 hores i 31 minuts)

Blu-Ray: (25€ a Fnac)
- Concert sencer (2 hores i 31 minuts)
- Diversos extres (reportatges, temes addicionals, vídeos, etc ...) (1 hora i 30 minuts)

DVD Deluxe: (25€ a Fnac)
- DVD amb el concert sencer (2 hores i 31 minuts)
- DVD amb diversos extres (reportatges, temes addicionals, vídeos, etc ...) (1 hora i 30 minuts)

Super Deluxe Box Set: (129€ a Fnac)
- DVD amb el concert sencer (2 hores i 31 minuts)
- DVD amb diversos extres (reportatges, temes addicionals, vídeos, etc ...) (1 hora i 30 minuts)
- Blu-Ray on el concert sencer i els extres (4 hores i 1 minut)
- Bombeta USB Exclusiva
- Llibre de 64 pàgines de tapa dura
- Xapes metàl·liques numerades
- Set de plantilles
- Joc de postals
- Full d'adhesius / etiquetes
- Set de pins
- Targeta per a la descàrrega digital del concert

u2 innocence + experience live in paris super deluxe

Bono rep un premi a Nova York30-04-16

Bono va rebre ahir a Nova York un premi honorífic de la fundació We Are Family en reconeixement a les seves tasques humanitàries.

Al final de la gala benèfica organitzada al Hammerstein Ballroom de Manhattan, Bono va pujar a l'escenari per cantar alguns clàssics d'U2 al costat de Nile Rodgers i la seva banda Chic. Van tocar Pride, I Still Have not Found What I'ma Looking For, Beautiful Day i Mysterious Ways.

Mor el pare de The Edge20-04-16

Dissabte passat va morir John Garvin Evans, el pare de The Edge, al Bon Secours Hospital de Dublin després d'una llarga lluita contra una malaltia.

El Funeral ha tingut lloc aquest matí a la Howth's Presbyterian Church de Dublin i ha comptat amb la presència de tots els membres d'U2 amb les seves famílies i amics.

u2 The Edge father

Des U2 Barcelona enviem el nostre suport a la família de The Edge.

The Edge parla del nou disc31-03-16

La revista Rolling Stone va publicar dimarts a la seva pàgina web una entrevista amb The Edge en què aquest parla sobre el procés de gravació del proper disc d'U2, Songs of Experience.

Segons les paraules del guitarrista, el disc està lluny d'estar completat, ja que de moment segueixen treballant amb moltes idees diferents i estan començant a arribar al punt de centrar-se en les que formaran part del disc. Edge diu que personalment ha dedicat temps a més de 50 idees diferents, de les que hi ha unes 20 sobre les que el grup se sent realment excitat.

D'altra banda, Edge també parla sobre la gira i comenta que els agradaria anunciar noves dates el més aviat possible, fins i tot abans de publicar Songs of Experience.

The Edge parla de la seva nova Fender Signature Stratocaster24-03-16

Fender ha publicat avui un mini-documental en què The Edge parla de la seva nova The Edge Signature Stratocaster, l'edició especial de la seva mítica guitarra dissenyada pel guitarrista d'U2 que Fender va presentar fa un parell de mesos.

Part del documental està gravat a l'estudi que Jacknife Lee té prop de Los Angeles, el que pot fer pensar que el productor, que ja va treballar amb U2 al How to Dismantle an Atomic Bomb, pot estar col·laborant de nou amb el grup per Songs of Experience.

Al final del vídeo, es pot veure a The Edge tocant part del que sembla una nova cançó, sobre una pista pregravada amb la veu de Bono.

D'altra banda, la revista Rolling Stone també ha publicat avui una extensa i interessant entrevista a l'Edge sobre la mateixa guitarra. L'article comença dient que l'entrevista s'ha fet a finals de març an l'estudi de gravació de Los Angeles on el grup està treballant en el seu nou disc.

A l'estudi05-03-16

Adam Clayton va assistir dijous a un lliurament de premis a Dublín i va aprofitar per oferir una breu entrevista al programa de ràdio Today FM, en què va confirmar que el grup es troba treballant en l'estudi.

L'Adam va començar l'entrevista dient que venia directament de l'estudi de gravació, i més endavant va explicar que, després de la gira de l'any passat, el grup està ara treballant per acabar Songs of Experience, al que va anomenar "la segona meitat de l'album".

Pots escoltar l'entrevista sencera a la pàgina del programa Today FM, a partir del minut 29:12.

D'altra banda, el propi Adam va publicar el divendres, en els comptes oficials d'U2 a Instagram i Twitter, la següent foto des de l'estudi de gravació:

u2 U2ieTour Serigraph Collection

The U2ieTour Serigraph Collection01-02-16

U2.com va anunciar ahir el regal d'aquest any per als seus subscriptors, i es tracta d'un conjunt de 4 serigrafies impreses en paper d'alta qualitat amb una mida de 60 x 45 cm cadascuna. Tres de les serigrafies contenen fotos del grup, mentre que la quarta té un muntatge dels gràfics usats en la gira.

El regal és tant per als subscriptors que renovin aquest any com per a les noves altes.

Com és habitual, cada subscripció dóna accés a contingut exclusiu i descàrregues a través de U2.com, així com accés a la prevenda d'entrades quan s'anunciï la continuació del Innocence + Experience Tour.

u2 U2ieTour Serigraph Collection

Bono a Davos23-01-16

Bono ha tornat aquest any a participar en el Fòrum Econòmic Mundial que s'ha celebrat aquesta setmana a la ciutat suïssa de Davos.

Ahir divendres es va fer una conferència per celebrar el 10è aniversari de la fundació de l'organització (XARXA) , i Bono va donar el discurs que podeu veure en el següent vídeo:

Nominació als Brits i tribut a David Bowie20-01-16

U2 ha rebut la nominació a Millor Grup Internacional per als Brit Awards d'aquest any. Els "competidors" d'U2 són Alabam Shakes, Eagles of Death Metal, Major Lazer i Tame Impala.

u2 brit awards 2016

Aprofitant la cerimònia de lliurament que se celebra a Londres el 25 de febrer, es rumoreja que Bono podria formar part d'un "supergrup" de músics que retran homenatge al recentment desaparegut David Bowie. Al costat de Bono s'espera que cantin Noel Gallagher, Damon Alban, Coldplay i Adele, entre d'altres.


Notícies anteriors

Segueix-nos

 

The Joshua Tree tour 2017
Novetats

u2 The joshua tree 30 aniversary 2017

The Joshua Tree
30th Aniversari Edition

Ja a la venda

MP3
Enquesta
El Twitter d'U2 Barcelona
El Facebook d'U2 Barcelona