U2 Barcelona
Des de 1999
Les notícies d'U2 Barcelona

Rumors sobre Songs of Experience15-08-17

Des de U2songs.com arriben notícies i rumors sobre els plans d'U2 amb el seu pròxim disc, Songs of Experience.

Tal com ja es va apuntar fa algunes setmanes, diferents fonts els haurien confirmat que el disc està acabat i que es publicarà l'1 de desembre, coincidint amb el World Aids Day.

També es dóna per fet que hi haurà un parell de singles per promocionar el disc. El primer single seria la cançó "You're the Best Thing About Me", amb el vídeo que es va gravar a Amsterdam amb la presència d'algunes fans del grup, i començaria a sonar a les ràdios el 8 de setembre, coincidint amb l'inici del tercer tram del The Joshua Tree Tour 2017 als Estats Units. El segon single es publicaria més endavant, probablement al novembre.

De moment no hi ha res oficial, de manera que prendrem aquestes "confirmacions" com rumors. Però en poques setmanes debeámos tenir notícies oficials.

Últim concert europeu a Brussel·les02-08-17

U2 va tancar ahir el tram europeu del The Joshua Tree Tour 2017 amb l'últim concert a l'estadi Roi Baudouin de Brussel·les.

El setlist va ser gairebé idèntic al del segon concert d'Amsterdam, sent l'únic canvi el retorn de Bad en lloc de A Sort Of Homecoming. I Will Follow va ser la cançó escollida pel grup per tancar el seu pas per Europa.

El setlist complet a la pàgina del concert.

El grup té ara un mes de descans abans de tornar a al continent americà per continuar amb la gira, que acabarà a finals d'octubre amb 4 concerts seguits a Sao Paulo.

Segon concert d'Amsterdam31-07-17

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos a l'Amsterdam Arena.

Durant la tarda van sorgir rumors de que U2 aprofitaria el concert d'ahir per gravar un vídeo per una nova cançó anomenada "The Best Thing". A l'entrada de l'estadi es van poder veure cartells indicant que es faria aquesta gravació i que tots els assistents cedien els seus dret d'imatge per al vídeo, i també es va saber que la noia que va pujar a l'escenari durant Mysterious Ways en el concert de dissabte era una actriu que també va ser vista ahir amb un equip de càmares seguint-la. S'esperava que el grup toqués la cancó durant el concert, però el final no va ser així, de manera que se suposa que només van enregistrar imatges del públic per utilitzar-les més endavant. En qualsevol cas, queda força clar que U2 està accelerant els preparatius pe al llançament de Songs of Experience.

Pel que fa al setlist, van tornar a tocar A Sort Of Homecoming en el lloc de Bad. En els bisos no van sonar ni Mysterious Ways ni The Little Things That Give You Away, i U2 va acabar el concert amb una inesperada I Will Follow.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Només queda el concert de dimart a Bruseles per que s'acabi el tram europeu de la gira.

Primer concert d'Amsterdam30-07-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos a l'Amsterdam Arena.

Bad va tornar a sonar a la part inicial del concert i Mysterious Ways ho va fer en els bisos, deixant aquest primer concert a Amsterdam sense The Little Things That Give You Away.

Durant Beautiful Day una part del públic va deixar anar globus de diferents colors, creant una imatge que va semblar agradar molt als membres d'U2.

u2 The joshua tree tour 2017 Amsterdam
Foto de @SallieAnnG

El setlist complet a la pàgina del concert.

U2 grava un nou vídeo a Amsterdam30-07-17

Divendres passat U2 va estar gravant un vídeo per a una nova cançó a Amsterdam.

L'enregistrament es va fer en un local d'Amsterdam davant unes 200 o 300 persones, entre les quals hi havia subscriptors de U2.com que s'havien apuntat a la petició feta a través del web d'U2. Durant l'enregistrament el grup va tocar en directe, i fins a 5 vegades, una nova cançó anomenada The Blackout, que podria ser el primer single del Songs of Experience que es rumoreja que podria ser publicat al setembre.

Una altra cançó nova, possiblement anomenada The Lights of Home, també va poder ser escoltada pels assistents, tot i que aquesta no la va tocar U2 en directe, sinó que va sonar a través dels altaveus.

Els assistents a la gravació van haver de signar un contracte de confidencialitat i lliurar els seus telèfons a l'entrada, de manera que no hi ha molts detalls més.

Segon concert de Paris27-07-17

U2 va fer ahir el seu segon concert a l'Stade de France de Paris.

El grup va fer tres canvis importants respecte al dia anterior. Per començar van recuperar A Sort Of Homecoming a la part inicial del concert, en el lloc de Bad. Ja en els bisos, van tocar Mysterious Ways, pujant a una noia a l'escenari, com ja van fer en els segons concerts de Londres i Roma. Per acabar el concert, després d'One i davant la sorpresa de tots, els membres d'U2 van decidir tornar a agafar els instruments i tocar I Will Follow per primera vegada en aquest tram europeu.

El setlist completo a la pàgina del concert.

Primer concert de Paris26-07-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Stade de France de Paris.

Patti Smith va fer una aparició sorpresa i va pujar a l'escenari per acompanyar U2 durant Mothers Of The Disappeared. La cantant també va afegir parts del seu tema People Have The Power.

Pel que fa al setlist, van tornar a repetir per tercera nit consecutiva el mateix que a Barcelona i Dublin.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Quart concerto anunciat per Sao Paulo26-07-17

U2.com va anunciar dilluns que el grup farà un quart concert a l'Estadi do Morumbi de Sao Paulo el 25 d'octubre. Si no hi ha sorpreses, aquest serà el concert que tanqui el Joshua Tree Tour 2017.

Les entrades es posaran a la venda aquest dijous 27 de juliol per a tot el públic, sense prevenda per als subscriptors de U2.com.

Concert de Dublin24-07-17

U2 va fer dimarts el seu concert a l'estadi Croke Park de Dublin, sorprenentment l'únic concert a la capital irlandesa.

En tractar del concert de la seva ciutat, alguns esperàvem algun canvi especial en el setlist, com la inclusió d'A Sort of Homecoming, però U2 no es va sortir del guió i va repetir el mateix setlist del concert de Barcelona.

Idependientemente del setlist, hi va haver alguns detalls que van emocionar al públic local. El més destacable es va produir durant Where The Streets Have No name, quan una quadrilla d'avions militars sobrevolar Croke Park formant la bandera irlansea amb fum de colors. Un altre detall va tenir lloc durant Elevation, quan Larry va fer el ja tradicional salutació al públic formant un cor amb les mans i va mostrar la seva samarreta amb la paraula "Home" a l'esquena.

u2 The joshua tree tour 2017 dublin

El setlist complet pàgina del concert.

Concert de Barcelona20-07-17

U2 va fer dimarts el seu concert a l'estadi Olímpic de Barcelona.

El concert va començar amb quatre cançons clàssiques de l'era pre-Joshua Tree, Sunday Bloody Sunday, New Year s Day, Bad i Pride. Abans de Bad, Bono ens va explicar que havia visitat l'exposició de David Bowie aquell matí a Barcelona, i va parlar d'ell: "David Bowie era el nostre amic, vam tenir sort, ens va cridar amics, realment érem fans ... El sentíem molt a prop ". I després va cantar una part de la cançó de Bowie Heroes durant una versió llarga i commovedora de Bad.

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelona

A continuació va venir el The Joshua Tree, sencer i en seqüència. Tenir l'oportunitat d'escoltar U2 tocar tot l'àlbum en directe és un regal i un privilegi. El començament de Where The Streets Have No Name ens va fer plorar a molts de nosaltres, després van venir els clàssics Still Have not Found i With or Without You. Bullet The Blue Sky és una explosió i Running To Stand Still va sonar bonica com sempre. I després la cara be del disc, "Benvinguts a la cara B", va dir Bono en espanyol. Trip Through Your Wires, One Tree hill, Exit ... Bono fins i tot va recitar unes frases de Spanish Eyes.

El bis es va iniciar amb Miss Sarajevo, rebatejat per la banda com Miss Síria en aquesta gira. Després un trio de favorites per posar a tot l'estadi en peu: Beautiful Day, Elevation i Vertigo, per continuar amb una mica d'Achtung Baby, amb Ultra Violet, que Bono va dedicar a les dones al voltant de la banda, i One, amb el públic cantant-ne una part.

I per acabar el concert la nova cançó The Little Things That Give You Away, que Bono va presentar com una cançó del nou àlbum Songs of Experience, dient que es publicaria abans que finalitzi l'any. Esperem que aquesta vegada tingui raó.

El setlist complet, més fotos i vídeos pàgina del concert.

Arriba el concert de Barcelona18-07-17

U2 arriba avui a Barcelona amb el The Joshua tree Tour 2017. Resumim a continuació la informació més important per poder accedir a l'estadi i gaudir d'un concert que segur que serà inoblidable.

Les entrades son nominals, hi haurà control d'identitat i no es permetrà l'accés a ningú que no acudeixi amb el titular de les entrades: "En l'accés del concert, el / la assistent titular s'haurà d'identificar amb el seu DNI o passaport. En l'accés es farà un primer Control d'accés nominal per comprovar que coincideixi el nom complet registrat amb l'imprès a l'entrada presentada. en cas contrari, l'accés serà denegat ".

Els horaris previstos són els següents:

- Obertura de portes: 17:00
- Noel Gallagher's High Flying Birds: 19:45
- U2: 21:30

El plano dels accessos a l'estadi és el següent:

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelonan

(Fes clic a la foto per obrir-la més gran)

I, finalment, algunes normes i restriccions a tenir en compte:

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelonan

A disfrutar del concert !!

Segon concert de Roma17-07-17

U2 va fer ahir el seu segon concert a l'estadi de olímpic de Roma.

La sorpresa de la nit va venir quan el grup va tocar A Sort of Homecoming al lloc de Bad a la primera part del concert. És la primera vegada que A Sort of Homecoming sona en aquest tram europeu de la gira.

Un altre canvi més previsible va ser el retorn de Mysterious Ways a la part final, el que va tornar a deixar a One com última cançó del concert.

El setlist complet pàgina del concert.

La propera parada de la gira serà a l'Estadi Olímpic de Barcelona.

Primer concert de Roma16-07-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos a l'estadi de olímpic de Roma.

El grup va introduir un parell de canvis en el setlist respecte als dos concerts anteriors, deixant fora Mysterious Ways i recuperant The Little Things That Give You Away com a última cançó.

Com ja van fer en gires anteriors, la gent de U2Place va organitzar un espectacular mosaic a les grades que es va mostrar durant With or Without You. En el mosaic es podia veure un 30 i la silueta del Joshua Tree.

u2 The joshua tree tour 2017 Roma
Foto de @u2place

El setlist complet pàgina del concert.

Més informació sobre el concert de Barcelona14-07-17

Doctor Music ha ampliat avui la informació sobre el concert de Barcelona i ha facilitat un mapa detallat amb tots els accessos. Aparentment tota l'anella olímpica estarà tancada i només s'hi podrà accedir amb l'entrada del concert.

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelonan

(Fes clic a la foto per obrir-la a més grans)

També han confirmat els següents horaris, retardant l'hora prevista pel Noel Gallagher:

- Obertura de portes: 17:00
- Noel Gallagher's High Flying Birds: 19:45
- U2: 21:30

Finalment informen que hi haurà un autobús llançadora que farà el trajecte des de Plaça d'Espanya fins a l'Estadi, amb les parades indicades al mapa.

Informació sobre el concert de Barcelona13-07-17

Doctor Music ha publicat avui una nota on explica com serà el control de les entrades nominals en l'accés al concert d'U2 a Barcelona.

Confirmen que hi haurà control d'identitat i que no es permetrà l'accés a ningú que no acudeixi amb el titular de les entrades: "En l'accés del concert, el / la assistent titular s'haurà d'identificar amb el seu DNI o passaport. En l'accés es farà un primer Control d'accés nominal per comprovar que coincideixi el nom complet registrat amb l'imprès a l'entrada presentada. en cas contrari, l'accés serà denegat ".

També recorden que qualsevol entrada comprada fora de la xarxa de Ticketmaster pot ser detectada com a falsa i no donar accés al concert: "El Control d'Accés nominal està preparat tecnològicament per detectar qualsevol irregularitat o manipulació de titulars o altres dades en les entrades per evitar casos de duplicació, còpia o falsificació. Davant d'aquesta situació, insistim en suggerir als fans que hagin adquirit les seves entrades per canals diferents als esmentats anteriorment, es posin en contacte amb tals canals ja que les seves entrades són sensibles d'haver estat manipulades i per tant , no seran vàlides ni acceptades per l'accés al recinte ".

Finalment avisen que l'accés pot ser més lent del que és habitual i recomanen anar a l'Estadi Olímpic amb antelació i tota la documentació possible que justifiqui l'originalitat de les seves entrades (justificant de compra de Ticketmaster, DNI, etc ...).

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelonan

D'altra banda, els horaris previstos segons Doctor Music i Live Nation són els següents:

- Obertura de portes: 17:00
- Noel Gallagher's High Flying Birds: 19:00
- U2: 21:30

Concert de Berlin13-07-17

U2 va fer ahir el concert a l'estadi de olímpic de Berlin.

El concert es va desenvolupar sota un pluja que va persistir durant tota la nit. Això va portar a Bono a fer les seves habituals referències cantant fragments de Singin 'in the Rain al principi de Bad o del Rain dels Beatles al final del concert.

Pel que fa al setlist, el grup va repetir el de la segona nit de Londres, deixant a Berlin sense The Little Things That Give You Away.

u2 The joshua tree tour 2017 Berlin
Foto de @harrykantas

El setlist complet pàgina del concert.

Concerts de Londres11-07-17

U2 va començar aquest cap de setmana el tram europeu del The Joshua Tree Tour 2017 amb 2 concerts a l'estadi de Twickenham, als afores de Londres.

Amb tan pocs dies des de l'últim concert a Estats Units, no s'esperaven canvis per al tram europeu, i els dos primers concerts a Londres han confirmat que de moment no n'hi haurà.

En el concert de dissabte l'única sorpresa va venir al final de tot, quan Noel Gallaguer, que serà el teloner en tots els concerts europeus, va pujar a l'escenari per cantar amb U2 el tema d'Oasis "Do not look back in anger".

Per la seva banda, en el concert de diumenge l'únic canvi va ser la inclusió d'Mysterious Ways en els bisos, el que va tornar a deixar a One com a última cançó del concert al lloc de The Little Things That Give You Away. Com ja va passar en els concerts anteriors, Durant Mysterious Ways Bono va tornar a pujar a una noia a l'escenari perquè ballés mentre ell la gravava amb una càmera de vídeo.

u2 The joshua tree tour 2017 london

El setlist complet de dissabte a la pàgina del concert.

El setlist complet de diumenge a la pàgina del concert.

Últim concert del primer tram de la gira a Cleveland02-07-17

U2 hizo ayer el último concierto del primer tramo de la gira en el First Energy Stadium de Cleveland.

El setlist va ser idèntic al del concert anterior a East Rutherford, amb Mysterious Ways en els bisos i One com a última cançó. Durant Mysterious Ways Bono va tornar a pujar a una noia a l'escenari perquè ballés amb ell.

El setlist complet a la pàgina del concert.

El grup té ara menys d'una setmana de descans abans del primer concert del tram europeu a Londres el proper dissabte 8 de juliol.

Noves entrades a la venda per a Barcelona30-06-17

Ticketmaster ha posat a la venda noves entrades per al concert d'U2 a Barcelona. A hores d'ara es poden comprar entrades de "visibilitat reduïda" al fons de l'estadi, amb preus de 72,5 € i 103 €.

Els problemes de visibilitat poden venir pel fet que les torres de so i la carpa de la taula de so tapin part de l'escenari i la pantalla. Recomanem no comprar les entrades de les files més baixes per tenir una millor visibilitat.

u2 The joshua tree tour 2017 entrades barcelona


Notícies anteriors

Segueix-nos

 

The Joshua Tree tour 2017
Novetats

u2 The joshua tree 30 aniversary 2017

The Joshua Tree
30th Aniversari Edition

Ja a la venda

MP3
Enquesta
El Twitter d'U2 Barcelona
El Facebook d'U2 Barcelona