U2 Barcelona
Des de 1999
Notícies - 2017

Bono i The Edge a la Rai 111-12-17

Bono i Edge van estar dijous a Milan gravant la seva participació al programa Che Tempo Che Fa de la RAI 1, que es va emetre ahir.

u2 bono edge Che Tempo Che Fa RAI

A part de fer una entrevista, van tocar versions acústiques de You’re The Best Thing About Me, Get Out Of Your Own Way i Sunday Bloody Sunday.

Us deixem l'enllaç al vídeo complet: Raiplay

Actuació sorpresa a Berlin07-12-17

Bono i The Edge van ser ahir a Berlin i van oferir una petita actuació sorpresa a la parada Deutsche Oper de la línia U2 del metro de la ciutat. El duo va tocar "Get Out Of Your Own Way", "Sunday Bloody Sunday" i "One".

Universal Music Deutschland va oferir l'actuació en directe a través de Facebook.

A la venda Songs of Experience01-12-17

Per fi ha arribat el dia i avui s'ha posat a la venda Songs of Experience, el 14è disc d'estudi de U2.

u2 Songs of Experience cover

Songs of Experience s'ha d'entendre com la continuació de Songs of Innocence, i el grup s'ha permès deixar-ho clar reutilitzant algunes de les seves lletres i melodies en les noves cançons.

Bono ha escrit les cançons com si fossin cartes a les persones que més li importen. Així podem trobar cançons dedicades a l'Ali, als seus fills, als fans, als refugiats o a Amèrica. En el llibret del disc hi ha una extensa i personal nota de Bono on explica bona part de les cançons.

Recordem que hi ha 4 formats físics del disc, des del CD senzill fins el Box Set per als més col·leccionistes. Evidentment també es pot trobar a les principals plataformes online.

A disfrutar-lo !!

Concert a Trafalgar Square12-11-17

U2 va fer ahir un concert gratuït per a 7.000 persones a la Trafalgar Square de Londres. El concert estava organitzat per la MTV com a festa prèvia als MTV Europe Music Awards que s'entragarán avui també a Londres.

La banda va oferir un setlist de 8 cançons al llarg d'uns 45 minuts en el destacar 2 temes del Songs of Experience: You're The Best Thing About Me i Get Out Of Your Own Way. La segona la van tocar dues vegades, la primera cap al principi del concert i la segona al final. En aquesta segona ocasió, Bono va explicar que aprofitarien per gravar un vídeo de la cançó.

El setlist complet va ser el següent:

1. Sunday Bloody Sunday
2. Pride
3. Get Out Of Your Own Way
4. You're the Best Thing About Me
5. Beautiful Day
6. Elevation
7. Vertigo
8. One
9. Get Out Of Your Own Way

LOS40 Music Awards11-11-17

El Bono i l'Adam van ser ahir a la cerimònia de Els40 Music Awards a Madrid per recollir el premi Golden Award a tota la seva carrera. El premi els va ser lliurat per Penélope Cruz, amiga personal de Bono.

A part del Golden Award, també van rebre el premi a la millor gira de l'any per The Joshua Tree Tour 2017.

Durant el seu breu pas per Madrid, Bono "va confirmar" a alguns fans que l'any que ve tornaran a la ciutat durant l'Experience and Innocence Tour.

D'altra banda, aquesta tarda U2 oferirà un concert de 40 minuts a la Trafalgar Square de Londres, dins de la cerimònia dels MTV Europe Music Awards, en la qual també rebran el Global Icon Award.

Experience and Innocence Tour 201801-11-17

Al costat del anunci del llançament del Songs of Experience, U2.com ha fet aquesta tarda l'anunci oficial del Experience and Innocence Tour 2018.

u2 Experience and Innocence Tour 2018

De moment només s'han anunciat les dates del primer tram per pavellons dels Estats Units i Canadà. La gira començarà el 2 de maig a Tulsa i acabarà el 29 de juny a New Jersey:

02 Maig 2018 - Tulsa, OK
04 Maig 2018 - St. Louis, MO
07 Maig 2018 - San José, CA
11 Maig 2018 - Las Vegas, NV
15 Maig 2018 - Los Angeles, CA
22 Maig 2018 - Chicago, IL
26 Maig 2018 - Nashville, TN
28 Maig 2018 - Atlanta, GA
05 Juny 2018 - Montreal, QC CA
09 Juny 2018 - Uniondale, NY
13 Juny 2018 - Philadelphia, PA
17 Juny 2018 - Whasington, DC
21 Juny 2018 - Boston, MA
25 Juny 2018 - New York, NY
29 Juny 2018 - Newark, NJ

Les entrades per a aquests concerts es posaran a la venda el 20 de novembre, amb la prevenda per a subscriptors d'U2 a partir de 14 de novembre.

Les dates de la gira europea s'anunciaran més endavant, amb la venda d'entrades prevista per a principis de 2018.

Songs of Experience01-11-17

U2.com ha fet aquesta tarda l'anunci oficial amb tots els detalls del llançament de Songs of Experience.

El nou àlbum del grup que es posarà a la venda l'1 de desembre, i es podrà comprar en 4 formats físics: CD senzill, CD Deluxe, Doble Vinil i Box Set.

u2 Songs of Experience   u2 Songs of Experience

u2 Songs of Experience   u2 Songs of Experience

El llistat de cançons de les edicions senzilles és:

1. Love Is All We Have Left
2. Lights of Home
3. You're The Best Thing About Me
4. Get Out of Your Own Way
5. American Soul
6. Summer of Love
7. Red Flag Day
8. The Showman (Little More Better)
9. The Little Things That Give You Away
10. Landlady
11. The Blackout
12. Love Is Bigger Than Anything in Its Way
13. 13 (There is a Light)

L'edició deluxe conté les següents cançons extra:

14. Ordinary Love (Extraordinary Mix)
15. Book Of Your Heart
16. Lights of Home (St Peter's String Version)
17. You're The Best Thing About Me (U2 vs Kygo)

El disc ja es pot reservar a través de diverses botigues en línia. La reserva a Fnac.es inclou un codi que donarà accés a les prevenda de 2 entrades per als concerts de la gira europea, quan s'anunciïn les dates a principis de 2018.

Últim concert a Sao Paulo26-10-17

U2 va tancar ahir el The Joshua Tree Tour 2017 amb el quart i últim concert a l'Estadi Morumbi de Sao Paulo, al Brasil. Han estat un total de 51 concerts entre els continents americà i europeu, i és molt probable que algunes de les cançons del The Joshua Tree que hem pogut gaudir en aquesta gira no tornin a sonar mai més en un concert d'U2.

El grup va decidir acabar la gira amb I will Follow. Alguns esperaven que ho fessin amb 40, però no va ser així.

D'altra banda, Daniel Lanois va fer una aparició sorpresa a l'escenari per cantar Mothers Of The Disappeared costat de U2.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Bono i Adam a Los 40 Music Awards24-10-17

Avui s'ha anunciat que Bono i Adam assistiran el proper 10 de novembre a la gala de Los 40 Music Awards per recollir el Golden Award amb el qual l'emissora premia aquest any a U2 a reconeixement de tota la seva carrera.

u2 los 40 music golden award

L'anunci publicat per Los 40 parla de la presència d'U2, però el correu enviat per Universal Music Spain cita només la presència de Bono i Adam Clayton. Entenem que això descarta l'actuació del grup per promocionar Songs of Experience, tal com s'havia especulat en les últimes setmanes.

La gala de lliurament dels premis es farà al Wizink Center de Madrid, i avui mateix s'ha anunciat també que s'han esgotat totes les entrades disponibles.

Tercer concert a Sao Paulo23-10-17

U2 va fer ahir el tercer dels quatre concerts previstos en l'Estadi Morumbi de Sao Paulo, al Brasil. I ja només queda un concert per acabar la gira!

Aquesta vegada el grup va allargar el concert amb el retorn de Mysterious Ways en els bisos, després de no haver-la tocat des de fa un mes i mig. D'altra banda Bono va tornar a cantar un fragment d'una cançó d'Antonio Carlos Jobim, en aquest cas de la coneguda The Girl from Ipanema.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Rumors sobre Songs Experience22-10-17

Sembla que l'anunci oficial de la publicació de Songs of Experience es podria produir aquesta mateixa setmana. Recordem que s'espera que és disc es posi a la venda l'1 de desembre.

Segons publica U2 Songs, s'esperen 4 formats físics del disc, 2 en CD i 2 més en vinil. En ambdós suports hauria una edició "simple" i una altra "Deluxe" amb cançons addicionals. En el cas del vinil, l'edició "deluxe" serà del tipus Box Set i contindrà 3 discos. Evidentment, també hauràs les corresponents edicions digitals.

Es dóna el cas que algunes botigues en línia, com Amazon Itàlia, ja estan llistant alguns dels formats físics, amb la data de publicació l'1 de desembre.

D'altra banda, divendres es va poder veure al grup gravant el que podrien ser imatges per a un nou vídeo a la teulada d'un edifici a Sao Paulo. Tenint en compte que a Mèxic també van estar gravant un vídeo, s'espera que U2 publiqui un nou single coincidint amb l'anunci de la publicació del disc, possiblement aquesta mateixa setmana.

Finalment, també s'espera per a les pròximes setmanes l'anunci de la gira de presentació del disc, que començaria a Estats Units a la primavera de 2018, per seguir després per Europa i acabar, possiblement, a Austràlia i Nova Zelanda.

Segon concert a Sao Paulo22-10-17

U2 va fer ahir el segon dels quatre concerts previstos en l'Estadi Morumbi de Sao Paulo, al Brasil.

El setlist va tornar a ser el mateix que en els concerts anteriors, i els únics canvis es van produir en els snippets de Bono en algunes cançons. Durant Bad, Bono va cantar un llarg i emotiu fragment de la cançó Waters of March d'Antonio Carlos Jobim:

El setlist complet a la pàgina del concert.

Primer concert a Sao Paulo21-10-17

U2 va fer dijous el primer dels quatre concerts previstos en l'Estadi Morumbi de Sao Paulo, al Brasil.

En aquesta primera nit el grup no va introduir cap canvi en el setlist que fa als concerts anteriors. Bono va dir algunes paraules en portuguès i va deixar alguns missatges sobre la situació política al país.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concert a Santiago de Xile16-10-17

U2 va fer dissabte l'únic concert previst en l'Estadi Nacional de Santiago de Xile.

Al llarg del concert Bono va dedicar algunes paraules al poeta i cantautor xilè Víctor Jara, així com al poble xilè en general pel seu coratge en el passat.

Pel que fa al setlist no hi va haver sorpreses i van repetir el de les nits anteriors, acabant el concert amb One.

El setlist complet a la pàgina del concert.

La gira arriba ara a la seva última parada, amb els 4 concerts a Sao Paulo que tancaran definitivament el The Joshua Tree Tour 2017.

Segon concert a Buenos Aires13-10-17

U2 va fer dimarts el segon dels dos concerts previstos a l'Estadio Único de La Plata, en Argentina.

Aquesta vegada el concert va començar a l'hora prevista, sense retards causats pel futbol. El setlist va ser gairebé idèntic al de la nit anterior, amb un únic canvi al final de tot, quan el grup va decidir tancar el seu pas per Argentina amb I Will Follow.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Primer concert a Buenos Aires11-10-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Estadio Único de La Plata, a Argentina.

El concert va coincidir amb el partit que la Selecció Argentina jugava per classificar-se pel mundial de futbol de l'any que ve, i el grup va decidir retardar el concert i retransmetre el partit en directe a través de la pantalla de l'escenari. Així, els milers de fans argentins que omplien l'estadi van poder gaudir amb la victòria de la seva selecció nacional.

Un cop va arribar el moment del concert, el grup va seguir el guió del concert anterior a Bogotà, sense cap canvi en el setlist. Això sí, Bono va fer algun esment a Lionel Messi al llarg del concert.

u2 Buenos Aires Argentina The joshua tree tour 2017

El setlist complet a la pàgina del concert.

U2 grava un nouo vídeo a México8-10-17

U2 va aprofitar la seva estada a Mèxic per gravar el vídeo per a una nova cançó anomenada "Get Out Of Your Own Way".

L'enregistrament es va produir dijous a la tarda a la Colònia Juárez de Mèxic DF, i es poden veure i escoltar algunes parts en el següent vídeo:

Concert a Bogotá08-10-17

U2 va tocar ahir a Colòmbia per primera vegada en tota la seva carrera, amb l'únic concert previst a l'Estadi El Campin de Bogotà.

A diferència dels dos concerts anteriors a Mèxic, el de Bogotà va acabar amb One, deixant als colombians sense The Sweetest Thing ni Spanish Eyes.

u2 bogota colombia The joshua tree tour 2017

El setlist complet a la pàgina del concert.

Segon concert a México DF5-10-17

U2 va fer ahir el segon concert previst al Foro Sol de México DF.

L'únic canvi en el setlist respecte la primera nit no va arribar fins al final del concert, quan van tocar The Sweetest Thing en lloc de Spanish Eyes. També va ser la primera vegada que aquesta cara B del Joshua Tree va sonar en el que va de gira.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Primer concert a México DF4-10-17

Després de 10 dies de descans, U2 va iniciar ahir el tram final del The Joshua Tree Tour 2017 per Amèrica Llatina amb el primer concert al Foro Sol de Mèxic DF.

El dia abans Bono va confirmar a uns fans els rumors que indicaven que els 2 concerts de Mèxic serien gravats, suposadament per al DVD oficial de la gira. Es dóna el cas que el Foro Sol és el mateix recinte on es va gravar el DVD del Popmart Tour, fa just 20 anys.

Com era d'esperar, el setlist va seguir el guió de tota la gira, i només hi va haver un parell de canvis respecte als últims concerts als Estats Units. Miss Sarajevo va caure del set i el concert va acabar amb una versió sorpresa de Spanish Eyes, una cançó que no havien tocat fora d'Espanya des de la gira original del Joshua Tree a 1987.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concert a San Diego23-09-17

U2 va fer ahir al SDCCU Stadium de San Diego seu últim concert del The Joshua Tree Tour 2017 als Estats Units. A partir d'ara la gira seguirà per Mèxic i Sud-Amèrica.

El setlist va ser idèntic al del concert anterior a Phoenix, però amb un canvi important a You're The Best Thing About Me, de la qual el grup va fer una versió acústica inèdita fins ara. Al final de la cançó Bono va explicar que l'havien tocat així perquè la seva dona Ali era present al concert i volia cantar-la directament a ella.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concert A Phoenix20-09-17

Després de la cancel·lació del concert de St Louis, U2 va reprendre ahir la gira amb el concert al University of Phoenix Stadium de la ciutat de Glendale, a l'estat d'Arizona.

El grup va recuperar Miss Sarajevo per obrir la tercera part del setlist, després de no haver-la tocat en cap dels concerts d'aquest tram de la gira. Per la seva banda, You're The Best Thing About Me va sonar entre Vertigo i Ultraviolet, mentre que One va tornar a tancar el concert.

Bono va tenir unes paraules de record per a Mèxic, després del terrible terratrèmol que van patir ahir mateix.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Cancel·lat el concert a St Louis17-09-17

U2 va cancel·lar per motius de seguretat el concert que tenia previst fer ahir a la ciutat de St Louis.

La cancel·lació es va anunciar ahir mateix i va ser causada per les tenses protestes que està vivint aquests dies la ciutat i que han provocat que la policia no pugui garantir la seguretat dels assistents al concert.

Ticketmaster va comunicar que tornaria el cost de les entrades a tots els seus compradors.

Concert en New Orleans15-09-17

U2 va fer ahir el concert al Mercedes-Benz Superdome de Nova Orleans, a l'estat de Louisiana.

El grup va tornar a canviar l'ordre de la part final del concert, deixant "You're The Best Thing About Me" després de One, en la posició de tancament del setlist. Però no va ser aquesta l'última cançó, ja que U2 va afegir I will Follow davant la sorpresa de tots i per primera vegada en aquest tram de la gira.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concert a Kansas City13-09-17

U2 va fer ahir el concert al Arrowhead Stadium de Kansas City, a l'estat de Missouri.

El setlist va ser igual al del concert anterior Indianapolis, però amb un canvi d'ordre en la part final, ja que U2 va avançar "You're The Best Thing About Me" una posició i la va tocar entre Elevation i Vertigo.

u2 Kansas City The joshua tree tour 2017

El setlist complet en la pàgina del concert.

Concert a Indianapolis11-09-17

U2 va fer ahir el concert al Lucas Oil Stadium d'Indianapolis, a l'estat d'Indiana.

Finalment el grup va tocar "You're The Best Thing About Me" en directe per primera vegada en un concert, ocupant el lloc de Mysterious Ways al setlist. Bono va introduir la cançó com un autèntic single de 45rpm de Rock n' Roll com els d'abans.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concert a Minneapolis09-09-17

U2 va fer ahir el concert en l'US Bank Stadium de Minneapolis, en l'estat de Minnesota.

Sorprenentment el grup no va tocar "You're The Best Thing About Me", després d'haver-la estrenat en directe al programa de Jimmy Fallon el dia abans, i el setlist va tornar a ser idèntic al dels dos concerts anteriors.

Estant a Minneapolis, Bono no va perdre l'oportunitat d'homenatjar Prince, cantant fragments de 3 de les seves cançons al llarg del concert.

El setlist complet a la pàágina del concert.

U2 al programa de Jimmy Fallon08-09-17

U2 ha estat aquesta passada matinada al programa The Tonight Show presentat per Jimmy Fallon. Tal com s'havia anunciat, el grup ha tocat dues cançons en directe.

La participació d'U2 ha començat amb una versió de Bullet the Blue Sky en què Bono ha utilitzat la part final per criticar durament Donald Trump ja Kim Jong-un, mentre es mostraven imatges dels dos a la pantalla que hi havia darrere del grup.

Després de Bullet the Blue Sky, Bono i The Edge s'han assegut per xerrar una mica amb Fallon. Han parlat breument de You'r The Best Thing About Me i de Songs of exprience, del qual Edge s'ha limitat a dir que està acabat.

Per acabar, el grup al complet ha tornat a l'escenari per tocar You're The Best Thing About Me en directe per primera vegada.

You're The Best Thing About Me06-09-17

Tal com estava previst, aquesta tarda s'ha estrenat a tot el món "You’re The Best Thing About Me", el primer single del nou disc d'U2 "Songs of Experience".

Per no trencar la tradició, Dave Fanning ha tingut l'honor de presentar la cançó abans que ningú a l'emissora 2fm de la RTE irlandesa, poc abans de les 2 de la tarda. A les 2 en punt, la cançó ha començat a sonar a la resta d'emissores i ha aparegut en varios servicios online, com Spotify, Apple Music o iTunes (on ja es pot comprar).

El canal oficial d'U2 a Youtube també ha publicat el següent Lyric Video:

Per promocionar la publicació del single, Bono, Edge i Adam han donat algunes entrevistes en diferents emissores de ràdio, i s'ha anunciat que aquest proper dijous tot el grup estarà al The Tonight Show de Jimmy Fallon, on tocaran 2 cançons en directe.

En l'anunci que va fer U2 la setmana passada van dir que avui també es donarien a conèixer els detalls de la publicació de Songs of Experience, però al final s'han limitat a dir que estarà disponible en CD, vinil i descàrrega digital en una data que s'anunciaran més endavant.

Concert a Buffalo06-09-17

U2 va fer ahir el concert al New Era Field de Buffalo, a l'estat de Nova York.

Tal com va passar en el concert de diumenge a Detroit, el grup tampoc va tocar ahir ni "You're The Best Thing About Me" ni "The Little Things That Give You Away", deixant al públic sense cap de les noves cançons del Songs ef Experience. De fet, el setlist va ser idèntic al del concert de Detroit.

Les notes més destacades del concert van ser la inclusió d'alguns versos de Drowning Man al final d'One, i de diverses cançons dels Beattles i de John Lennon al llarg del concert, ja que Bono va recordar com el seu primer concert a Buffalo va ser el mateix dia de l'assassinat de Lennon, el 8 de desembre del 1980.

El setlist complet en la pàgina del concert.

Primer concert del 3r tram a Detroit04-09-17

U2 va obrir ahir el tercer tram del The Joshua Tree Tour 2017 amb el concert al Ford Field de Detroit.

Tot i haver-la assajat el dissabte, el grup no va tocar ahir "You're The Best Thing About Me". Suposem que esperaran que la cançó s'estreni oficialment aquest dimecres per introduir-la al setlist de la gira, tenint així més temps per assajar-la abans de tocar-la en públic.

Durant Sunday Bloody Sunday Bono va fer una referència a l'atemptat terrorista de fa unes setmanes a Barcelona amb un breu esment a la ciutat.

Durant Mothers Of The Disappeared, Patti Smith va pujar a l'escenari per acompanyar a U2, tal com ja va fer al maig en un dels concerts de Paris.

La resta del setlist va ser igual al dels últims concerts a Europa, amb les úniques absències destacades de Miss Sarajevo i de The Little Things That Give You Away.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Torna el The Joshua Tree Tour 201703-08-17

Després d'un mes de descans, U2 torna avui a l'escenari del The Joshua Tree Tour 2017 amb el primer concert del tercer tram al Ford Field de Detroit.

En aquest darrer tram de la gira el grup farà un total de 19 concerts. Els 9 primers als Estats Units i la resta en 5 països diferents del centre i el sud del continent americà. La gira acabarà definitivament el 25 d'Octubre a Sao Paulo, al Brasil.

u2 The joshua tree tour 2017

Segons el que han informat diverses persones, el grup va estar ahir assajant a Detroit, i es va poder sentir com tocaven "You’re The Best Thing About Me", la cançó que serà el pimer single del Songs of Experience i que s'estranarà oficialment el proper dimecres 6 de setembre. Falta veure si la tocaran al concert d'aquesta nit.

U2 estrena The Blackout30-08-17

Després de dies de rumors i algunes pistes enviades pel grup, U2 ha estrenat avui a través de la seva pàgina a Facebook el vídeo de "The Blackout", una de les noves cançons que formaran part de Songs of Experience.

En una nota publicada dimarts a última hora a Facebook, U2 va anunciar que avui publicaria el vídeo de The Blackout a les 18:00 (hora espanyola). En aquesta mateixa nota, i en la notícia publicada a la seva pàgina web, el grup també va anunciar que el proper 6 de setembre podrem escoltar "You're the Best Thing About Me", que serà el primer single del disc. Aquest mateix dia també es donaran a conèixer els detalls de la publicació de Songs of Experience.

Rumors sobre Songs of Experience15-08-17

Des de U2songs.com arriben notícies i rumors sobre els plans d'U2 amb el seu pròxim disc, Songs of Experience.

Tal com ja es va apuntar fa algunes setmanes, diferents fonts els haurien confirmat que el disc està acabat i que es publicarà l'1 de desembre, coincidint amb el World Aids Day.

També es dóna per fet que hi haurà un parell de singles per promocionar el disc. El primer single seria la cançó "You're the Best Thing About Me", amb el vídeo que es va gravar a Amsterdam amb la presència d'algunes fans del grup, i començaria a sonar a les ràdios el 8 de setembre, coincidint amb l'inici del tercer tram del The Joshua Tree Tour 2017 als Estats Units. El segon single es publicaria més endavant, probablement al novembre.

De moment no hi ha res oficial, de manera que prendrem aquestes "confirmacions" com rumors. Però en poques setmanes debeámos tenir notícies oficials.

Últim concert europeu a Brussel·les02-08-17

U2 va tancar ahir el tram europeu del The Joshua Tree Tour 2017 amb l'últim concert a l'estadi Roi Baudouin de Brussel·les.

El setlist va ser gairebé idèntic al del segon concert d'Amsterdam, sent l'únic canvi el retorn de Bad en lloc de A Sort Of Homecoming. I Will Follow va ser la cançó escollida pel grup per tancar el seu pas per Europa.

El setlist complet a la pàgina del concert.

El grup té ara un mes de descans abans de tornar a al continent americà per continuar amb la gira, que acabarà a finals d'octubre amb 4 concerts seguits a Sao Paulo.

Segon concert d'Amsterdam31-07-17

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos a l'Amsterdam Arena.

Durant la tarda van sorgir rumors de que U2 aprofitaria el concert d'ahir per gravar un vídeo per una nova cançó anomenada "The Best Thing". A l'entrada de l'estadi es van poder veure cartells indicant que es faria aquesta gravació i que tots els assistents cedien els seus dret d'imatge per al vídeo, i també es va saber que la noia que va pujar a l'escenari durant Mysterious Ways en el concert de dissabte era una actriu que també va ser vista ahir amb un equip de càmares seguint-la. S'esperava que el grup toqués la cancó durant el concert, però el final no va ser així, de manera que se suposa que només van enregistrar imatges del públic per utilitzar-les més endavant. En qualsevol cas, queda força clar que U2 està accelerant els preparatius pe al llançament de Songs of Experience.

Pel que fa al setlist, van tornar a tocar A Sort Of Homecoming en el lloc de Bad. En els bisos no van sonar ni Mysterious Ways ni The Little Things That Give You Away, i U2 va acabar el concert amb una inesperada I Will Follow.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Només queda el concert de dimart a Bruseles per que s'acabi el tram europeu de la gira.

Primer concert d'Amsterdam30-07-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos a l'Amsterdam Arena.

Bad va tornar a sonar a la part inicial del concert i Mysterious Ways ho va fer en els bisos, deixant aquest primer concert a Amsterdam sense The Little Things That Give You Away.

Durant Beautiful Day una part del públic va deixar anar globus de diferents colors, creant una imatge que va semblar agradar molt als membres d'U2.

u2 The joshua tree tour 2017 Amsterdam
Foto de @SallieAnnG

El setlist complet a la pàgina del concert.

U2 grava un nou vídeo a Amsterdam30-07-17

Divendres passat U2 va estar gravant un vídeo per a una nova cançó a Amsterdam.

L'enregistrament es va fer en un local d'Amsterdam davant unes 200 o 300 persones, entre les quals hi havia subscriptors de U2.com que s'havien apuntat a la petició feta a través del web d'U2. Durant l'enregistrament el grup va tocar en directe, i fins a 5 vegades, una nova cançó anomenada The Blackout, que podria ser el primer single del Songs of Experience que es rumoreja que podria ser publicat al setembre.

Una altra cançó nova, possiblement anomenada The Lights of Home, també va poder ser escoltada pels assistents, tot i que aquesta no la va tocar U2 en directe, sinó que va sonar a través dels altaveus.

Els assistents a la gravació van haver de signar un contracte de confidencialitat i lliurar els seus telèfons a l'entrada, de manera que no hi ha molts detalls més.

Segon concert de Paris27-07-17

U2 va fer ahir el seu segon concert a l'Stade de France de Paris.

El grup va fer tres canvis importants respecte al dia anterior. Per començar van recuperar A Sort Of Homecoming a la part inicial del concert, en el lloc de Bad. Ja en els bisos, van tocar Mysterious Ways, pujant a una noia a l'escenari, com ja van fer en els segons concerts de Londres i Roma. Per acabar el concert, després d'One i davant la sorpresa de tots, els membres d'U2 van decidir tornar a agafar els instruments i tocar I Will Follow per primera vegada en aquest tram europeu.

El setlist completo a la pàgina del concert.

Primer concert de Paris26-07-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Stade de France de Paris.

Patti Smith va fer una aparició sorpresa i va pujar a l'escenari per acompanyar U2 durant Mothers Of The Disappeared. La cantant també va afegir parts del seu tema People Have The Power.

Pel que fa al setlist, van tornar a repetir per tercera nit consecutiva el mateix que a Barcelona i Dublin.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Quart concert anunciat per Sao Paulo26-07-17

U2.com va anunciar dilluns que el grup farà un quart concert a l'Estadi do Morumbi de Sao Paulo el 25 d'octubre. Si no hi ha sorpreses, aquest serà el concert que tanqui el Joshua Tree Tour 2017.

Les entrades es posaran a la venda aquest dijous 27 de juliol per a tot el públic, sense prevenda per als subscriptors de U2.com.

Concert de Dublin24-07-17

U2 va fer dimarts el seu concert a l'estadi Croke Park de Dublin, sorprenentment l'únic concert a la capital irlandesa.

En tractar del concert de la seva ciutat, alguns esperàvem algun canvi especial en el setlist, com la inclusió d'A Sort of Homecoming, però U2 no es va sortir del guió i va repetir el mateix setlist del concert de Barcelona.

Idependientemente del setlist, hi va haver alguns detalls que van emocionar al públic local. El més destacable es va produir durant Where The Streets Have No name, quan una quadrilla d'avions militars sobrevolar Croke Park formant la bandera irlansea amb fum de colors. Un altre detall va tenir lloc durant Elevation, quan Larry va fer el ja tradicional salutació al públic formant un cor amb les mans i va mostrar la seva samarreta amb la paraula "Home" a l'esquena.

u2 The joshua tree tour 2017 dublin

El setlist complet pàgina del concert.

Concert de Barcelona20-07-17

U2 va fer dimarts el seu concert a l'estadi Olímpic de Barcelona.

El concert va començar amb quatre cançons clàssiques de l'era pre-Joshua Tree, Sunday Bloody Sunday, New Year s Day, Bad i Pride. Abans de Bad, Bono ens va explicar que havia visitat l'exposició de David Bowie aquell matí a Barcelona, i va parlar d'ell: "David Bowie era el nostre amic, vam tenir sort, ens va cridar amics, realment érem fans ... El sentíem molt a prop ". I després va cantar una part de la cançó de Bowie Heroes durant una versió llarga i commovedora de Bad.

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelona

A continuació va venir el The Joshua Tree, sencer i en seqüència. Tenir l'oportunitat d'escoltar U2 tocar tot l'àlbum en directe és un regal i un privilegi. El començament de Where The Streets Have No Name ens va fer plorar a molts de nosaltres, després van venir els clàssics Still Have not Found i With or Without You. Bullet The Blue Sky és una explosió i Running To Stand Still va sonar bonica com sempre. I després la cara be del disc, "Benvinguts a la cara B", va dir Bono en espanyol. Trip Through Your Wires, One Tree hill, Exit ... Bono fins i tot va recitar unes frases de Spanish Eyes.

El bis es va iniciar amb Miss Sarajevo, rebatejat per la banda com Miss Síria en aquesta gira. Després un trio de favorites per posar a tot l'estadi en peu: Beautiful Day, Elevation i Vertigo, per continuar amb una mica d'Achtung Baby, amb Ultra Violet, que Bono va dedicar a les dones al voltant de la banda, i One, amb el públic cantant-ne una part.

I per acabar el concert la nova cançó The Little Things That Give You Away, que Bono va presentar com una cançó del nou àlbum Songs of Experience, dient que es publicaria abans que finalitzi l'any. Esperem que aquesta vegada tingui raó.

El setlist complet, més fotos i vídeos pàgina del concert.

Arriba el concert de Barcelona18-07-17

U2 arriba avui a Barcelona amb el The Joshua tree Tour 2017. Resumim a continuació la informació més important per poder accedir a l'estadi i gaudir d'un concert que segur que serà inoblidable.

Les entrades son nominals, hi haurà control d'identitat i no es permetrà l'accés a ningú que no acudeixi amb el titular de les entrades: "En l'accés del concert, el / la assistent titular s'haurà d'identificar amb el seu DNI o passaport. En l'accés es farà un primer Control d'accés nominal per comprovar que coincideixi el nom complet registrat amb l'imprès a l'entrada presentada. en cas contrari, l'accés serà denegat ".

Els horaris previstos són els següents:

- Obertura de portes: 17:00
- Noel Gallagher's High Flying Birds: 19:45
- U2: 21:30

El plano dels accessos a l'estadi és el següent:

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelonan

(Fes clic a la foto per obrir-la més gran)

I, finalment, algunes normes i restriccions a tenir en compte:

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelonan

A disfrutar del concert !!

Segon concert de Roma17-07-17

U2 va fer ahir el seu segon concert a l'estadi de olímpic de Roma.

La sorpresa de la nit va venir quan el grup va tocar A Sort of Homecoming al lloc de Bad a la primera part del concert. És la primera vegada que A Sort of Homecoming sona en aquest tram europeu de la gira.

Un altre canvi més previsible va ser el retorn de Mysterious Ways a la part final, el que va tornar a deixar a One com última cançó del concert.

El setlist complet pàgina del concert.

La propera parada de la gira serà a l'Estadi Olímpic de Barcelona.

Primer concert de Roma16-07-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos a l'estadi de olímpic de Roma.

El grup va introduir un parell de canvis en el setlist respecte als dos concerts anteriors, deixant fora Mysterious Ways i recuperant The Little Things That Give You Away com a última cançó.

Com ja van fer en gires anteriors, la gent de U2Place va organitzar un espectacular mosaic a les grades que es va mostrar durant With or Without You. En el mosaic es podia veure un 30 i la silueta del Joshua Tree.

u2 The joshua tree tour 2017 Roma
Foto de @u2place

El setlist complet pàgina del concert.

Més informació sobre el concert de Barcelona14-07-17

Doctor Music ha ampliat avui la informació sobre el concert de Barcelona i ha facilitat un mapa detallat amb tots els accessos. Aparentment tota l'anella olímpica estarà tancada i només s'hi podrà accedir amb l'entrada del concert.

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelonan

(Fes clic a la foto per obrir-la a més grans)

També han confirmat els següents horaris, retardant l'hora prevista pel Noel Gallagher:

- Obertura de portes: 17:00
- Noel Gallagher's High Flying Birds: 19:45
- U2: 21:30

Finalment informen que hi haurà un autobús llançadora que farà el trajecte des de Plaça d'Espanya fins a l'Estadi, amb les parades indicades al mapa.

Informació sobre el concert de Barcelona13-07-17

Doctor Music ha publicat avui una nota on explica com serà el control de les entrades nominals en l'accés al concert d'U2 a Barcelona.

Confirmen que hi haurà control d'identitat i que no es permetrà l'accés a ningú que no acudeixi amb el titular de les entrades: "En l'accés del concert, el / la assistent titular s'haurà d'identificar amb el seu DNI o passaport. En l'accés es farà un primer Control d'accés nominal per comprovar que coincideixi el nom complet registrat amb l'imprès a l'entrada presentada. en cas contrari, l'accés serà denegat ".

També recorden que qualsevol entrada comprada fora de la xarxa de Ticketmaster pot ser detectada com a falsa i no donar accés al concert: "El Control d'Accés nominal està preparat tecnològicament per detectar qualsevol irregularitat o manipulació de titulars o altres dades en les entrades per evitar casos de duplicació, còpia o falsificació. Davant d'aquesta situació, insistim en suggerir als fans que hagin adquirit les seves entrades per canals diferents als esmentats anteriorment, es posin en contacte amb tals canals ja que les seves entrades són sensibles d'haver estat manipulades i per tant , no seran vàlides ni acceptades per l'accés al recinte ".

Finalment avisen que l'accés pot ser més lent del que és habitual i recomanen anar a l'Estadi Olímpic amb antelació i tota la documentació possible que justifiqui l'originalitat de les seves entrades (justificant de compra de Ticketmaster, DNI, etc ...).

u2 The joshua tree tour 2017 Barcelonan

D'altra banda, els horaris previstos segons Doctor Music i Live Nation són els següents:

- Obertura de portes: 17:00
- Noel Gallagher's High Flying Birds: 19:00
- U2: 21:30

Concert de Berlin13-07-17

U2 va fer ahir el concert a l'estadi de olímpic de Berlin.

El concert es va desenvolupar sota un pluja que va persistir durant tota la nit. Això va portar a Bono a fer les seves habituals referències cantant fragments de Singin 'in the Rain al principi de Bad o del Rain dels Beatles al final del concert.

Pel que fa al setlist, el grup va repetir el de la segona nit de Londres, deixant a Berlin sense The Little Things That Give You Away.

u2 The joshua tree tour 2017 Berlin
Foto de @harrykantas

El setlist complet pàgina del concert.

Concerts de Londres11-07-17

U2 va començar aquest cap de setmana el tram europeu del The Joshua Tree Tour 2017 amb 2 concerts a l'estadi de Twickenham, als afores de Londres.

Amb tan pocs dies des de l'últim concert a Estats Units, no s'esperaven canvis per al tram europeu, i els dos primers concerts a Londres han confirmat que de moment no n'hi haurà.

En el concert de dissabte l'única sorpresa va venir al final de tot, quan Noel Gallaguer, que serà el teloner en tots els concerts europeus, va pujar a l'escenari per cantar amb U2 el tema d'Oasis "Do not look back in anger".

Per la seva banda, en el concert de diumenge l'únic canvi va ser la inclusió d'Mysterious Ways en els bisos, el que va tornar a deixar a One com a última cançó del concert al lloc de The Little Things That Give You Away. Com ja va passar en els concerts anteriors, Durant Mysterious Ways Bono va tornar a pujar a una noia a l'escenari perquè ballés mentre ell la gravava amb una càmera de vídeo.

u2 The joshua tree tour 2017 london

El setlist complet de dissabte a la pàgina del concert.

El setlist complet de diumenge a la pàgina del concert.

Últim concert del primer tram de la gira a Cleveland02-07-17

U2 hizo ayer el último concierto del primer tramo de la gira en el First Energy Stadium de Cleveland.

El setlist va ser idèntic al del concert anterior a East Rutherford, amb Mysterious Ways en els bisos i One com a última cançó. Durant Mysterious Ways Bono va tornar a pujar a una noia a l'escenari perquè ballés amb ell.

El setlist complet a la pàgina del concert.

El grup té ara menys d'una setmana de descans abans del primer concert del tram europeu a Londres el proper dissabte 8 de juliol.

Noves entrades a la venda per a Barcelona30-06-17

Ticketmaster ha posat a la venda noves entrades per al concert d'U2 a Barcelona. A hores d'ara es poden comprar entrades de "visibilitat reduïda" al fons de l'estadi, amb preus de 72,5 € i 103 €.

Els problemes de visibilitat poden venir pel fet que les torres de so i la carpa de la taula de so tapin part de l'escenari i la pantalla. Recomanem no comprar les entrades de les files més baixes per tenir una millor visibilitat.

u2 The joshua tree tour 2017 entrades barcelona

Segon concert de New Jersey30-06-17

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos a l'Metlife Stadium d'East Rutherford.

Esperàvem alguns canvis en el setlist, però al final només hi va haver un a la part final del concert, quan van tocar Mysterious Ways per segona vegada en el que va de gira. Durant la cançó Bono va pujar a una noia a l'escenari perquè ballés amb ell.

Mysterious Ways va entrar a canvi de The Little Things That Give You Away, el que va fer que One tanqués el concert.

El setlist complet en la pàgina del concert.

Primer concert de New Jersey29-06-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Metlife Stadium d'East Rutherford, a la zona de New York.

El setlist va ser idèntic al de l'anterior concert a Boston, amb un total de 22 cançons i tancant de nou amb The Little Things That Give You Away. És d'esperar que en el segon concert d'aquesta nit introdueixin algun canvi.

u2 The joshua tree tour 2017 New York Jersey
Foto de @LiveNationNYC

El setlist complet a la pàgina del concert.

Reconeixement de MusiCares a l'Adam Clayton28-06-17

L'Adam va rebre dilluns passat a Nova York el premi Stevie Ray Vaughan de la fundació MusiCares en reconeixement a la seva col·laboració en la lluita contra les addiccions.

Aquest és un problema que el mateix Adam va haver de superar fa molts anys, i del qual ell mateix va parlar obertament en el seu discurs d'acceptació del premi, en què també va donar les gràcies a Eric Clapton, Pete Townshend i els seus companys de grup per haver-li ajudat en la seva rehabilitació.

Després del discurs d'Adam, U2 va fer una breu actuació que van començar tocant Stuck in a Moment, una cançó inèdita en l'actual The Joshua Tree Tour, van seguir amb Vertigo i van acabar amb I Will Follow.

Concert de Boston26-06-17

U2 va tocar ahir al Gillette Stadium de Boston, l'únic concert d'aquesta gira a l'estat de Massachusetts.

Els canvis d'ordre en la part final del setlist introduïts en l'anterior concert a Toronto es van mantenir ahir. Però aquesta vegada no van tocar I Will Follow després d'One, sinó que van recuperar The Little Things That Give You Away per tancar el concert, després d'algunes setmanes d'absència.

u2 The joshua tree tour 2017 Boston
Foto de @Linda_Pizzuti

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concert de Toronto24-06-17

U2 va tocar ahir al Rogers Centre de Toronto, el seu segon i últim concert d'aquesta gira al Canadà.

Bono no va perdre l'oportunitat d'estar al Canadà per fer diverses referències al país al llarg del concert. D'entrada va dedicar Bad a Leonard Cohen i va cantar fragments de les seves cançons Suzanne i Hallelujah. Més tard va dedicar One Tree Hill de nou a Leonard Cohen, recordant que va estar a la festa del seu 79è aniversari. També va parlar de Canada en altres moments del concert, i va arribar a cantar un fragment del seu himne nacional durant Beautiful Day.

Pel que fa al setlist, el grup va tornar a fer alguns canvis en la part final, avançant el trio Beautiful Day, Elevation i Vertigo i deixant One per al final. I després de tocar One, quan semblava que el concert havia acabat, va arribar I will Follow per tancar-lo definitivament, després de diverses nits sense sonar.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Tercera data a Brasil24-06-17

Després esgotar-se en poques hores les entrades per al segon concert de Sao Paulo, U2.com va anunciar ahir un tercer i últim concert a la ciutat brasilera per al 22 d'octubre.

Les entrades es posaran a la venda el proper dijous 29, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir aquest diumenge.

Concert de Washington21-06-17

U2 va tocar ahir al FedEx Field de Washington DC, la capital dels Estats Units.

El grup va fer alguns canvis en la part final del setlist, recuperant Ultraviolet després de la seva única absència en el concert anterior i deixant fora Mysterious Ways. També van canviar una mica l'ordre d'aquesta part, avançant Beatiful Day i Elevation abans de Ultraviolet i One. Per la seva banda, Vertigo va tornar a tancar el concert.

Al final del concert, després d'acabar Vertigo, Bono va convidar a un fan a pujar a l'escenari. Semblava que el grup tocaria una altra cançó, però no va ser així. El fan es va posar a fer la vertical mentre Larry tocava un redoble amb la bateria, i després d'aquest curiós xou, la banda es va retirar de l'escenari.

u2 The joshua tree tour 2017 Washington
Foto de @FedExField

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concert de Philadelphia19-06-17

U2 va tocar ahir al Lincoln Financial Field de Philadelphia.

Durant el soundcheck de la tarda es va poder sentir al grup assajant Mysterious Ways diverses vegades seguides, de manera que es va començar a especular amb la posibiliadad que aquesta fes el seu debut en l'actual gira. Finalment va ser així, i el hit del Achtung Baby va sonar en la tercera part del concert en el lloc de Ultraviolet, que va quedar fora del setlist. Durant Mysterious Ways, la pantalla va projectar els mateixos visuals utilitzats fins ara per Ultraviolet.

El setlist complet i més vídeos a la pàgina del concert.

Nou concert a Phoenix19-06-17

U2.com acaba d'anunciar un nou concert de la tercera mànega de la gira a l'estadi de la Universitat Phoenix el 19 de setembre.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres 23 de juny, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir de demà dimarts.

Concert de Louisville17-06-17

U2 va tocar ahir al Papa John 's Cardinal Stadium de Louisville, a l'estat de Kentucky.

Per tercer concert consecutiu, el grup va repetir el mateix setlist, cosa que no havia succeït fins ara en aquesta gira.

Durant With or Without You Bono va pujar a una fan a la escenari. És la primera vegada en aquesta gira que Bono puja a algú a l'escenari, i curiosament es tracta de Brigitte, una de les fans que ja va estar a l'escenari durant el Innocence + Experience Tour i que apareix en el concert de Paris.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Segones dates a Argentina i Brasil17-06-17

Ahir es van posar a la venda les entrades per als concerts de Buenos Aires i Sao Paulo i en poques hores es van esgotar. Això va portar a U2.com a anunciar segons concerts en ambdues ciutats.

El segon concert a Buenos Aires serà el 11 d'octubre, i les entrades es posaran a la venda el proper dimecres 21, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir aquest dissabte.

El segon concert a Sao Paulo serà el 21 d'octubre, i les entrades es posaran a la venda el proper dijous 22, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir aquest dissabte.

Concert de Tampa15-06-17

U2 va tocar ahir al Raymond James Stadium de Tampa, el seu segon concert a l'estat de Florida en aquesta gira, després del seu pas per Miami al passat dilluns.

Sembla que el setlist es va tornant cada vegada més rígid, ja que el d'ahir va ser idèntic al de dilluns, amb Vertigo tancant el concert per segona vegada consecutiva.

El concert va estar amenaçat per la pluja, amb avisos de fortes tempestes durant la tarda que van provocar algun retard i una mica de desordre en l'obertura de portes. Però al final només va ploure una mica, portant a Bono a cantar un fragment de Singin 'In The Rain al final de Beatiful Day.

u2 The joshua tree tour 2017 Tampa
Foto de @hcfell

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segona data a Mèxic15-06-17

U2.com va anunciar ahir un segon concert a l'estadi Foro Sol de México DF el 4 d'octubre.

La entrades per a aquest concert es posaran a la venda el proper dimecres 21, amb la prevenda per a subscriptors de U2.com a partir demà divendres.

Concert de Miami12-06-17

Després del seu pas pel festival de Bonnaroo, U2 va tornar ahir el seu habitat natural amb el concert al Hard Rock Stadium de Miami.

Bad va tornar a la primera part del concert i Miss Sarajevo els va fer en els bisos, després de la seva absència en Bannaroo. Per la seva banda, Vertigo va sonar per segona nit en aquesta gira, i ho va fer per tancar el concert, deixant fora a The Lilttle Things That Give You Away i a I Will Follow, les dues cançons que s'havien alternat fins ara en aquesta funció.

Per Vertigo, el grup va recuperar els visuals originals del Vertigo Tour de 2005:

u2 The joshua tree tour 2017 Miami
Foto de @bethandbono

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert al festival de Bonnaroo10-06-17

U2 va tocar ahir al festival de Bonnaroo, a la ciutat de Manchester de l'estat de Tennesse. Aquesta era la primera participació d'U2 en un festival d'aquest tipus en els Estats Units des de 1983.

Si es tracta d'un festival, era d'esperar que hi hagués canvis respecte a la resta de concerts de la gira, tal com ja va passar amb l'actuació a Glastonbury el 2011 durant el 360º Tour. Però la veritat és que U2 va aconseguir traslladar bona part de l'escenografia de la gira a l'escenari What del festival, amb la gran pantalla partida en tres parts reproduint els mateixos vídeos que a la resta de concerts.

Pel que fa al setlist només hi va haver petits canvis, amb l'absència de Bad i A Sort of Homecoming a la part inicial, i de Miss Sarajevo i The Little Thins That Give You Away al final. Com a novetat, U2 va tocar Vertigo per primera vegada en aquesta gira, i va tancar el concert amb One.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Pittsburgh08-06-17

U2 va fer ahir el seu concert a Pittsburgh, en un Heinz Field parcialment buit, ja que van quedar diversos milers d'entrades per vendre.

El setlist va ser smilar al dels concerts anteriors, amb el retorn de Bad a la primera part després de la seva absència en el concert anterior a Chicago, i alguns canvis d'ordre en la part final.

Cap al final del concert, Bono va dedicar el Happy Birthday a Jake Berry, production manager del grup des de fa molts anys.

u2 The joshua tree tour 2017 Pittsburgh
Foto de @hidingintheburg

El setlist complert a la pàgina del concerto.

U2 estén el The Joshua Tree Tour 201706-06-17

U2.com ha anunciat avuí un nou tram del The Joshua Tree Tour 2017 que tindrà lloc als Estats Units, Mèxic i Sud-Amèrica entre setembre i octubre d'aquest any.

Aquest tercer tram de la gira visitarà 7 ciutats d'Estats Units, començant el 3 de setembre al Ford Field de Detroit, per les que el grup no passarà durant el primer tram que estan fent actualment. Posteriorment es desplaçarà fins a la ciutat de Mèxic i seguirà per les principals ciutats de Colòmbia, Argentina, Xile i Brasil, amb l'últim concert programat a Sao Paulo el 19 d'Octubre.

Les dates anunciades per ara són les següents:

3 de Setembre - Detroit - Ford Field
5 de Setembre - Buffalo - New Era Field
8 de Setembre - Minneapolis - US Bank Stadium
10 de Setembre - Indiapolis - Lucas Oil Stadium
12 de Setembre - Kansas City - Arrowhead Stadium
16 de Setembre - St. Louis - The Dome At America’s Center
22 de Setembre - San Diego - Qualcomm Stadium
3 de Octubre - Mexico City - Mexico Foro Sol
7 de Octubre - Bogotá - Estadio El Campin
10 de Octubre - Buenos Aires - La Plata
14 de Octubre - Santiago de Chile - Estadio Nacional
19 de Octubre - Sao Paulo - Morumbi Stadium

Les entrades es posaran a la venda a partir de la setmana que ve, amb la prevenda per als membres de U2.com començant a finals d'aquesta setmana.

Segon concert de Chicago05-06-17

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al Soldier Field de Chicago.

Sent el segon concieto a la ciutat, era d'esperar que el grup fes algun canvi en el setlist, i així va ser. A Sort of Homecoming va tornar per fi a sonar, després d'una absència de 4 concerts seguits, però ho va fer a canvi de Bad, que va quedar fora del setlist.

Al final del concert, també va tornar The Little Things That Give You Away en lloc de I Will Follow. Bono va introduir la nova cançó com l'última del disc.

u2 The joshua tree tour 2017 chicago
Foto de @minniowamedia

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de Chicago04-06-17

U2 va reprendre ahir la gira a Chicago, després d'una setmana de descans, amb el primer dels dos concietos previstos al Soldier Field.

Es tenien esperances que el grup aprofités aquests dies sense concerts per fer alguns canvis o recuperar A Sort of Homecoming, però no va ser així. A sort on Homecoming va sonar al soundcheck, però va tornar a quedar fora del setlist final del concert.

Durant Sunday Bloody Sunday Bono es va referir a l'atac terrorista succeït ahir mateix a Londres i al de Manchester de fa uns dies.

U2 va tornar a tancar el concert amb I Will Follow en lloc de The Little Things That Give You Away. Aquesta vegada de forma prevista ja en el setlist imprès.

u2 The joshua tree tour 2017 chicago
Foto de @minniowamedia

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Dallas28-05-17

U2 va fer divendres el seu concert a l'AT&T Stadium de Dallas.

En el seu segon concert a l'estat de Texas, U2 va tornar a barrejar el setlist fent canvis en l'ordre d'algunes cançons. Bad va tornar a la primera part del xou, entre New Year s Day i Pride. La part dels bisos també va tenir canvis, amb Ultraviolet i One avançant la seva posició, deixant Beatiful Day i Elevation per al final. Per tancar el concert, U2 va tornar a tocar I Will Follow en lloc de The Little Things That Give You Away, que era la cançó que preveu l'setlist imprès.

Aquest va ser el tercer concert consecutiu amb un set list de 21 cançons i sense A Sort of Homecoming. El grup té ara una setmana de descans fins al seu pròxim concert, el 3 de juny a Chicago. Veurem si aprofiten aquests dies per introduir alguna nova cançó en el setlist o per recuperar A Sort of Homecoming.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Houston25-05-17

U2 va fer ahir el seu concert al NRG Stadium de Houston, el primer dels dos previstos en l'estat de Texas.

Per primera vegada en el que va de gira, U2 va repetir el setlist del concert anterior. Això vol dir que el concert va tornar a tenir només 21 cançons, amb l'absència d'A Sort of Homecoming per segona nit consecutiva. Esperem que això no sigui habitual a partir d'ara, i aquest tema del The Unforgettable Fire torni aviat.

Com era d'esperar, Bono va tenir un record per les víctimes del recent atemptat de Manchester i els va dedicar One Tree Hill.

u2 The joshua tree tour 2017 Houston
Foto de @sportbeertravel

El setlist complert a la pàgina del concert.

U2 al programa de Jimmy Kimmel24-05-17

U2 va estar ahir al programa de Jimmy Kimmel a la cadena ABC. Van començar amb una entrevista en què van parlar durant uns 15 minuts sobre diferents temes relacionats amb el grup i l'actualitat.

Kimmel els va preguntar sobre el nou disc, Songs of Experience, però l'única resposta que va obtenir va ser la de The Edge dient de broma que definitivament estaria llest durant els propers 27 anys. També van parlar sobre el recent atemptat de Manchester i sobre Donald Trump.

En un moment de l'entrevista Kimmel els va preguntar pels Dalton Brothers, el fals grup de Country que U2 va crear el 1987 per telonejar-se a ells mateixos en un parell d'ocasions, i després de fer broma sobre els seus noms y les perruques que portaven, Bono va cantar un petit fragment de la cançó Lucille.

Després de l'entrevista, el grup va agafar els instruments i va tocar en directe I Still Have not Found What I'ma Looking For acompanyats d'un cor de gospel, fent una espectacular versió que recorda molt a la del Rattle and Hum. Per acabar, van tocar la nova cançó The Little Things That Give You Away.

Vídeo de l'entrevista i de I Still Haven't Found What I'm Looking For:

Vídeo de The Little Things That Give You Away:

Segon concert de Pasadena22-05-17

U2 va fer ahir el seu segon concert al Rose Bowl de Pasadena.

Aquest era el cinquè concert de la gira i U2 va tornar a fer canvis sobre el setlist dels concerts anteriors. A Sort of Homecoming va quedar fora del setlist per primera vegada i Bad tornar a sonar al final del concert. Això va deixar la primera secció del concert prèvia al The Joshua Tree en només 3 cançons.

Els bisos també van tenir canvis, començant aquest cop amb Miss Sarajevo en lloc de Beautiful Day. Per tancar el concert, U2 va recuperar The Little Things That Give You Away, després d'eliminar-la del concert de dissabte.

u2 The joshua tree tour 2017 pasadena
Foto de @bethandbono

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de Pasadena21-05-17

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Rose Bowl de Pasadena, el gegant estadi del áera de Los Angeles on el grup va gravar el concert de la gira 360º en 2009.

Els irlandesos van fer un parell de canvis sobre el setlist dels concerts anteriors. Per començar, la primera part del concert dedicada a temes del War i el The Unforgettable Fire va comptar amb només 4 cançons, en lloc de les 5 habituals. MLK va tornar a quedar fora del setlist, mentre que Bad passar a sonar al final del concert.

En els bisos finals, el nou tema The Little Things That Give You Away va quedar fora del concert per primera vegada en la gira. La cançó estava prevista en el setlist imprès, però el grup va decidir substituir-la per I will Follow.

Bono va dedicar Running to Stand Still a Chris Cornell, el cantant de Soundgarden i Audioslave mort aquesta setmana.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Santa Clara18-05-17

U2 va fer ahir el seu concert al Levi 's Stadium de Santa Clara, el modern estadi dels San Francisco 49ers.

Aquesta vegada no hi va haver tantes sorpreses com en el concert de Seattle. Bad va tornar a sonar a la primera part del concert, que va acabar amb The Little Things That Give You Away, sense afegir cap bis imprevist.

u2 The joshua tree tour 2017 santa clara
Foto de @bbison724

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Seattle15-05-17

Segona nit de la gira amb el concert d'ahir a Seattle, i U2 va regalar algunes sorpreses als assistents.

A la primera part del concert van substituir MLK per Bad, una de les cançons favorites dels fans del grup.

A la segona part, Bono va convidar a Eddie Vedder (cantant de Pearl Jam) i als Mumford & Sons (telonerod en aquests primers concerts de la gira) a pujar a l'escenari per interpretar Mothers of the Disappeared.

I al final del concert, quan tothom el donava ja per acabat, U2 va sorprendre tocant I Will Follow, cançó que no estava inclosa en el setlist imprès del concert.

u2 The joshua tree tour 2017 seattle

El setlist complet i alguns vídeos a la pàgina del concert.

Comença el The Joshua Tree Tour 201713-05-17

Per fi va arribar el dia i U2 va començar el The Joshua Tree Tour 2017 amb el primer concert a BC Place Stadium de Vancouver.

u2 The joshua tree tour 2017 vancouver

El concert va començar amb U2 tocant cançons de War i The Unforgettable Fire des de l'escenari petit amb forma de Joshua Tree situat entre el públic. Després Pride, tots es van traslladar a l'escenari principal per interpretar el The Joshua Tree complet i en el mateix ordre que en el disc. Cada cançó va acompanyada d'un vídeo projectat a la gran pantalla situada darrere de l'escenari. Per tancar el concert, el grup es va tornar a traslladar a l'escenari petit.

El setlist ha estat el mateix que en l'assaig de dimecres, amb la nova cançó The Little Things That Give You Away tancant el concert:

1. Sunday Bloody Sunday
2. New Year's Day
3. A Sort of Homecoming
4. MLK
5. Pride
6. Where the Streets Have No Name
7. I Still Haven't Found What I'm Looking For
8. With or Without You
9. Bullet the Blue Sky
10. Running to Stand Still
11. Red Hill Mining Town
12. In God's Country
13. Trip Through Your Wires
14. One Tree Hill
15. Exit
16. Mothers of the Disappeared
17. Beautiful Day
18. Elevation
19. Ultra Violet
20. One
21. Miss Sarajevo
22. The Little Things That Give You Away

Bono va introduir The Little Things That Give You Away com una nova cançó del Songs of Experience, el nou disc que s'espera que U2 publiqui a finals d'aquest any. Aquí teniu el vídeo gràcies a U2gigs:

Últim dia d'assajos del The Joshua Tree Tour11-05-17

U2 va fer ahir l'últim assaig abans d'iniciar la gira aquest divendres. Igual que en les jornades anteriors, a la tarda van fer proves amb algunes cançons, i a la nit van assajar un setlist complet.

u2 The joshua tree tour 2017 vancouver
Foto de @u2

En la simulació de concert van introduir Elevation com a novetat en l'última part del setlist, després d'haver assajat dimarts. També van assajar la nova cançó que ja es va escoltar la setmana passada, però aquest cop ho van fer al final de tot i amb el volum baixat, sense que amb prou feines se sentís des de l'exterior del BC Place Stadium.

Així, el setlist que s'espera per a l'inici de la gira és el següent:

1. Sunday Bloody Sunday
2. New Year's Day
3. A Sort of Homecoming
4. MLK
5. Pride
6. Where the Streets Have No Name
7. I Still Haven't Found What I'm Looking For
8. With or Without You
9. Bullet the Blue Sky
10. Running to Stand Still
11. Red Hill Mining Town
12. In God's Country
13. Trip Through Your Wires
14. One Tree Hill
15. Exit
16. Mothers of the Disappeared
17. Beautiful Day
18. Elevation
19. Ultra Violet
20. One
21. Miss Sarajevo
22. Canción nueva de Songs of Experience

D'altra banda, ahir era l'aniversari de Bono, i el cantant va sortir a saludar els fans que esparaban a l'entrada de l'estadi.

u2 Bono birthday 2017 vancouver
Foto de @daygloweyes

Quart dia d'assajos del The Joshua Tree Tour07-05-17

U2 va tornar ahir als assajos després de prendre el divendres de descans.

A la tarda van estar centrats en algunes cançons i transicions concretes. Es van escoltar Xarxa Hill Mining Town, Beautiful Day, Miss Sarajevo, Trip Through Your Wires, Running to Stand Still, I Still Have not Found What I'ma Looking For, A Sort of Homecoming i With or Without You.

A la nit van tornar a assajar el que sembla ser el setlist que tenen previst per ara, aúnque amb alguna cançó menys que en altres dies.

Segon dia d'assajos del The Joshua Tree Tour04-05-17

Segona jornada d'assajos ahir a Vancouver, en la qual U2 va provar el que podria ser un setlist gairebé complet de concert, començant amb 5 cançons de principis dels 80 (A Sort of Homecoming, Sunday Bloody Sunday, New Year s Day, MLK i Pride ), per seguir amb el The Joshua Tree sencer, i acabar amb 4 cançons més recents (Beautiful Day, Ultraviolet, One i Miss Sarajevo).

La principal novetat va ser A Sort of Homecoming, assajada diverses vegades durant la tarda i també a la nit com a inici de la simulació de concert. Cal tenir en compte que encara estan en els primers assajos, i que el fet que provin temes com A Sort of Homecoming no vol dir que acabin en el setlist habitual de la gira. Però el simple fet que assagin cançons que fa molts anys que no toquen en directe, ja és un bon senyal.

Comencen els assajos del The Joshua Tree Tour03-05-17

U2 va començar ahir els assajos de la gira a l'estadi BC Place de Vancouver, on iniciaran el The Joshua Tree Tour 2017 el proper divendres 12 de maig.

Al llarg de diverses sessions que es van allargar tota la tarda i part de la nit, el grup va assajar totes les cançons del Joshua Tree, més alguns hits clàssics com Beautiful Day, Pride, Sunday Bloody Sunday, One i New Year s Day. També van tocar algunes sorpreses, com Miss Sarajevo i Ultraviolet, i van provar un tema desconegut que podria formar part de Songs of Experience.

Gràcies a alguns usuaris de twitter i instagram, hem pogut seguir l'assaig en directe a primera hora d'aquest matí. En el següent enllaç es pot escoltar una part del mateix, especialmiente l'última hora i quart: Periscope PBear1979

u2 The joshua tree tour 2017 vancouver
Foto de @PBear1979

Primeres imatges de l'escenari del The Joshua Tree Tour19-04-17

Ahir es van filtrar les primeres imatges de l'escenari que U2 utilitzarà durant el The Joshua Tree Tour que començarà a Vancouver el proper 12 de maig. Les imatges estan preses al NRG Stadium de Houston, on s'estaria provant el muntatge de l'escenari, abans d'enviar-lo a Vancouver, on està previst que es facin els assajos previs a la gira.

Primer va ser l'empresa Weather Decision Technologies qui va penjar la següent foto als seus comptes de Twitter i Facebook:

u2 The joshua tree tour 2017 stage

Y després un usuari d'Instagram va publicar un vídeo curt:

A les imatges es pot veure com l'escenari és molt gran, ocupant tota l'amplada disponible a la pista de l'estadi, i hi ha una pasarela que connecta l'escenari principal amb un de més petit amb la forma del Joshua Tree. També es pot veure com tota la part posterior de l'escenari estarà coberta pel que serà una pantalla gegant.

Segur que en els propers dies podrem veure més imatges de l'escenari acabat.

Nova edició per col·leccionistes del The Joshua Tree10-03-17

Per celebrar el 30è aniversari del The Joshua Tree, U2.com va anunciar ahir el llançament de 5 noves edicions físiques del disc que es posaran a la venda el 5 de juny.

L'edició més completa està formada per una caixa amb un llibre de 84 pàgines de fotos fetes pel The Edge al desert de Mojave el 1986, 8 fotos d'Anton Corbijn en format 12" i 7 vinils que inclouen un concert de 1987 al Madison Square Garden de Nova York, totes les cares B dels singles del disc, noves mescles i versions alternatives d'algunes cançons del disc. Aquesta caixa té un preu de 140 € a la botiga de U2.com

u2 The joshua tree 30 aniversary 2017

Hi ha una altra caixa amb el mateix llibre i les fotos d'Anton Corbijn, però amb 4 CD en lloc dels 7 vinils. Aquesta caixa té un preu de 90 €.

u2 The joshua tree 30 aniversary 2017

Per als menys col·leccionistes hi ha una edició amb 2 CD per 15 €, l'edició d'un sol CD per 13 € i l'edició en Vinil per 30 €.

També es podran comprar les 3 edicions més completes en format digital.

Tota la informació sobre els continguts detallats i accés a la reserva anticipada a www.U2.com

Sold Outs y noves dates en Nord Amèrica18-01-17

Ahir es van posar a la venda les entrades per a tots els concerts del tram nord americà del The Joshua Tree Tour 2017 i la majoria de concerts van esgotar les entrades en poques hores.

Segons es pot veure a la pàgina de la gira a U2.com, només Houston, Pittsburgh i Tampa segueixen tenint entrades a la venda.

I ahir mateix U2.com va anunciar 3 noves dates per la gira, amb segons concerts a Los Angeles, Chicago i Nova York (E. Rutherford).

Les entrades per a aquests nous concerts es posaran a la venda el proper dilluns 23 de gener, juntament amb les dels 4 nous concerts afegits a Europa. Tots els concerts tenen prevenda per a subscriptors de U2.com a partir d'avui mateix.

Esgotades les entrades per l'únic concert d'U2 a Barcelona16-01-17

Com era d'esperar, les entrades per al concert d'U2 a Barcelona s'han esgotat poques hores després d'haver-se posat a la venda aquest matí.

Per no trencar la tradició, la venda a través de Ticketmaster ha estat un caos que ha provocat molta tensió entre els seguidors d'U2, que esperaven ansiosos poder aconseguir una entrada per al concert de l'Estadi Olímpic. Des del primer moment el sistema ha estat col·lapsat, indicant interminables cues virtuals i fent fora del sistema a usuaris que ja havien seleccionat les seves entrades. Això ha provocat que el concert de Barcelona hagi estat l'últim entre tots els del tram europeu en esgotar les entrades.

u2 barcelona estadi olimpic joshua tree tour 2017

A mitja tarda tant Live Nation com Doctormusic han confirmat a twitter el Sold Out de Barcelona, indicant al mateix temps que aquest seria l'únic concert de la gira a Espanya. Això ha tombat tots els rumors que apuntaven a una segona nit a Barcelona, i ha suposat un fort cop per a molts fans, tant els que s'han quedat sense entrada avui com els que esperaven veure'ls dues vegades seguides.

Nous concerts afegits a Europa16-01-16

Avui també s'han posat a la venda les entrades per a la resta de concerts d'U2 a Europa i, ha diferència del que ha passat amb el de Barcelona, les entrades per a la majoria d'aquests s'han esgotat molt ràpidament.

A mig matí U2.com ha confirmat els Sold Outs i ha anunciat segones dates a Londres, Roma, Paris i Amsterdam. Les entrades per a aquests quatre concerts es posaran a la venda el proper dilluns 23 de gener, amb prevenda per a subscriptors de U2.com aquesta mateixa setmana.

D'altra banda, U2 també ha confirmat a la premsa irlandesa que tampoc hi haurà segon concert al Croke Park de Dublin, i la ciutat natal d'U2 amb un únic i insuficient concert en aquesta gira.

Finalment, tot apunta que Berlin i Brussel·les tampoc tindran segona data.

Informació sobre el concert d'U2 a Barcelona13-01-17

El proper dilluns 16 de gener es posen a la venda general les entrades pel concert que U2 farà a l'Estadi Olímpic de Montjuïc el dimarts 18 de juliol. A continuació resumim alguns dels aspectes més important sobre les entrades:

- La venda començarà a les 10:00, exclusivament online, a ticketmaster.es, doctormusic.com, livenation.es, fnac.es, carrefour.es, halconviajes.com i palausantjordi.cat.

- Les entrades seran nominatives i aniran a nom de l'assistent titular, que s'haurà d'identificar a l'hora d'accedir al recinte i els seus acompanyants hauran d'entrar obligatòriament amb ell, sense excepcions. L'assistent titular pot ser una persona diferent al comprador. Tant Livenation com Doctor Music estan insistint molt en aquest punt, assegurant que hi haurà controls d'identitat a l'entrada a l'estadi. Aquesta mesura s'ha pres per evitar la revenda d'entrades.

- En cada operació es poden comprar fins a un màxim de 6 entrades, totes de la mateixa zona.

- Els preus de les entrades seran els següents:

PL1 Numerado Grada: 175,00 € + 21,00 € gastos
PL2 Numerado Grada: 100,00 € + 12,00 € gastos
PL3 Gral Pista: 70,00 € + 8,50 € gastos
Red Zone PL3 Gral Pista: 305,50 € + 8,50 € gastos
PL3 Numerado Grada: 70,00 € + 8,50 € gastos
PL4 Numerado Grada: 35,00 € + 4,00 € gastos
VIP PARTY (Entrada de categoria PL1 + extres): 400,00 € + 30,00 € gastos
GOLD HOT TICKET (Entrada de categoria PL1 + extres): 300,00 € + 25,00 € gastos
SILVER HOT TICKET (Entrada de categoria PL2 + extres): 205,00 € + 25,00 € gastos

- La posició de l'escenari i la distribució de preus de grada serà la següent:

u2 plano entrades barcelona estadi olimpic joshua tree tour 2017

Molta sort als que vulgueu comprar entrades dilluns!!

Confirmada la gira i el concert d'U2 a Barcelona09-01-17

U2 ha fet aquest matí el comunicat oficial anunciant la gira de celebració del 30 aniversari del Joshua Tree i que portarà per nom The Joshua Tree Tour 2017.

La gira visitarà estadis de 16 ciutats Nord Americanes i 8 ciutats Europees, amb inici a Vancouver el 12 de maig i final a Brussel·les l'1 d'agost. Segons l'anunci oficial i les paraules de The Edge al la revista Rolling Stone, la idea és interpretar el The Josua Tree sencer, de principi a fi, en tots els concerts, al costat d'altres cançons de l'època i clàssics habituals.

Tal com es rumorejava, Barcelona tornarà a ser l'única ciutat espanyola amb parada en aquesta gira, amb un concert a l'Estadi Olímpic de Montjuïc el dimarts 18 de juliol. Si les entrades per a aquest concert s'esgoten ràpidament, no descartem que s'afegeixi una seguna nit.

u2 barcelona estadi olimpic joshua tree tour 2017

Les entrades per al concert de Barcelona es posaran a la venda el proper dilluns 16 de gener a partir de les 10:00 a Ticketmaster.es i Livenation.es. Segons indica Live Nation, "Els tiquets seran nominals per compra, en el tiquet figurarà el nom i el DNI del comprador i el dia del xou s'haurà d'accedir amb document acreditatiu del titular de la compra". Els preus seran els següents:

PL1 Numerado Grada: 175,00 € + 21,00 € gastos
PL2 Numerado Grada: 100,00 € + 12,00 € gastos
PL3 Gral Pista: 70,00 € + 8,50 € gastos
Red Zone PL3 Gral Pista: 305,50 € + 8,50 € gastos
PL3 Numerado Grada: 70,00 € + 8,50 € gastos
PL4 Numerado Grada: 35,00 € + 4,00 € gastos
VIP PARTY (PL1): 400,00 € + 30,00 € gastos
GOLD HOT TICKET (PL1): 300,00 € + 25,00 € gastos
SILVER HOT TICKET (PL2): 205,00 € + 25,00 € gastos

Els subscriptors d'U2.com tindran accés a la prevenda d'entrades a partir del dimecres 11 de gener.

La resta de dates previstes per ara són les següents:

Nord Amèrica:
12 de Mayo VANCOUVER, BC, CA - BC Place Stadium
14 de Mayo SEATTLE, WA - CenturyLink Field
17 de Mayo SAN FRANCISCO, CA - Levi's Stadium
20 de Mayo PASADENA, CA - Rose Bowl
24 de Mayo HOUSTON, TX - NRG Stadium
26 de Mayo DALLAS, TX - AT&T Stadium
3 de Junio CHICAGO, IL - Soldier Field
7 de Junio PITTSBURGH, PA - Heinz Field
11 de Junio MIAMI, FL - Hard Rock Stadium
14 de Junio TAMPA, FL - Raymond James Stadium
20 de Junio WHASINGTON, DC - FedEx Field
23 de Junio TORONTO, ON - Rogers Centre
25 de Junio BOSTON, MA - Gillette Stadium
28 de Junio E. RUTHERFORD, NJ - Metlife Stadium
1 de Julio CLEVELAND, OH - First Energy

Europa
8 de Julio LONDRES, UK - Twickenham Stadium
12 de Julio BERLIN, DE - Olympic Stadium
15 de Julio ROME, IT - Olympic Stadium
18 de Julio BARCELONA, ES - Olympic Stadium
22 de Julio DUBLIN, IE - Croke Park
25 de Julio PARIS, FR - Stade de France
29 de Julio AMSTERDAM,NE - Amsterdam Arena
1 de Agosto BRUSELAS, BE - King Baudoin Stadium

U2 tornarà a Barcelona en el mes de juliol05-01-17

Aquests últims dies s'han accelerat els rumors sobre la gira de celebració del 30 aniversari del Joshua Tree que Bono va insinuar en el seu missatge de Nadal. Segons aquests rumors, el proper dilluns 9 de gener es farà l'anunci oficial de la gira que visitarà estadis d'Estats Units entre maig i juny, i estadis d'Europa entre juliol i agost.

Segons ha pogut saber Xavi Balart, autor del llibre "U2 en España", Barcelona tornarà a ser l'única ciutat espanyola on pararà la gira d'U2, amb un o dos concerts a l'Estadi Olímpic de Montjuïc la primera quinzena de juliol. Live nation també ha estudiat la possibilitat de dur a U2 al Vicente Calderón de Madrid, però sembla que finalment no serà possible.

Altres rumors apunten a concerts a l'Estadi Olímpic de Roma a mitjans de juliol, al Rose Bowl de Pasadena al maig o al Metlife de Nova York al juny. Segons una informació de U2Place, s'espera que Noel Gallagher actuï en els concerts Europeus i que Mumford and Sons ho facin en els nord-americans.

Mentre no es faci l'anunci oficial per part de U2.com esperat per dilluns que ve, haurem de prendre aquestes notícies amb cautela, però tot sembla indicar que no estan mal encaminades.

De confirmar-se el concert a Barcelona, podrem tornar a veure U2 a l'Estadi Olímpic de Montjuïc 20 anys després del seu únic concert en aquest recinte, durant Popmart Tour.

u2 barcelona estadi olimpic

 

Torna a l'inici de la pàgina