U2 Barcelona
Des de 1999
Notícies - 2018

Bono i The Edge canten a Dublin25-12-18

Després de dos anys d'absència, Bono va tornar a participar ahir en la ja tradicional cantada de Nit Bona als carrers de Dublin, i en aquesta ocasió el va acompanyar The Edge per pimera vegada.

Els dos membres d'U2 van començar la seva actuació amb una versió acústica de Love Is Bigger Than Anything In Its Way. Després van cantar la tradicional O Holy Night, i van acabar amb una versió de Christmas (Baby Please Come Home) acompanyats de Glen Hansard i Imelda May, entre d'altres músics locals.

Final de gira a Berlin14-11-18

U2 va fer ahir l'últim concert de la gira al Mercedez Benz Arena de Berlin. Recordem que aquest concert es va haver reprogarmar després de la seva cancel·lació en quedar-se Bono sense veu en la segona nit del tram eurpoeo a la capital alemanya.

Fa uns dies es va saber que aquest concert seria gravat per a la posterior comercialització com vídeo oficial de la gira. A tot el pavelló es van poder veure càmeres i equip de gravació especialitzat, que no havia estat a la resta de concerts de la gira.

Com era d'esperar, el setlist va ser el mateix de les dues nits anteriors a Dublín, amb Glòria a la part inicial i Dirty Day obrint el tram dedicat al Achtung baby i al Zooropa, però sense LandLay en els bisos.

u2 Berllin experience innocente tour 2018

Al final del concert, just abans de 13, Bono va enviar el següent missatge de comiat: "Hem estat a la carretera durant força temps, només durant 40 anys, i aquests últims quatre anys han estat realment una cosa molt especial per a nosaltres. Ara marxem.

És evident que el grup necessita agafar-se uns mesos de descans, però ningú sap durant quant de temps ni quina serà la seva següent pas. Encara air mateix van començar a circular rumors que estan planejant algun tipus de gira per Oceania per a finals de 2019.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Tercer i quart concerts de Dublin14-11-18

U2 va fer divendres i dissabte passat els dos últims concerts al 3Arena de Dublin.

En el concert de divendres el grup va tocar per fi Dirty Day per primera vegada en 25 anys, després d'haver-la tocat només 10 vegades anteriorment durant l'últim tram del Zoo TV Tour per Oceania. En aquesta ocasió es tracta d'una versió molt diferent, en la qual Bono alterna la lletra de la pròpia cançó amb frases en què parla sobre el seu pare.

En el concert de dissabte van repetir el mateix setlist de divendres, però van afegir Landlady, sent tot just la tercera vegada que la tocaven en directe.

El setlist complet de la tercera nit a la pàgina del concert.

El setlist complet de la quarta nit a la pàgina del concert.

Primers dos concerts de Dublin07-11-18

Després d'una setmana de descans, U2 va començar dilluns la seva sèrie de 4 concerts al 3Arena de Dublin, la ciutat que els va veure Nader i créixer com a grup.

Tal com ja va passar fa tres anys, la configuració de l'escenari en el 3Arena és una mica diferent a la de la resta de concerts de la gira, amb l'e-stage situat sota la pantalla, al centre de la passarel·la en lloc d'estar al seu final, i amb la pròpia pantalla arribant a escassos centímetres de la grada.

u2 Dublin experience innocente tour 2018

Poc abans que comencés el concert de dilluns, es va filtrar a twitter una foto del setlist imprès en què es podia veure que Dirty Day faria per fi el seu debut en aquesta gira, situada entre Beatiful Day i Zoos Station. Però sembla ser que el grup va canviar d'opinió en l'últim moment i al final no la van tocar. En el concert de dimarts tampoc ho van fer, així que els queden només 3 concerts per a tocar-la, si és que realment arriben a fer-ho.

En quedar fora Dirty Day, els dos concerts van copiar el setlist dels anteriors a Belfast, amb l'única rotació ja habitual entre Gloria i All Because Of You.

Tocant a la seva ciutat natal, Bono va dedicar bona part dels seus habituals discursos a explicar diferents històries sobre els seus inicis com a grup i els seus primers concerts a Dublin. També va fer referències a l'efecte del Brexit sobre Irlanda i a les eleccions d'aquesta setmana a Estat Units.

El setlist complet de la primera nit a la pàgina del concert.

El setlist complet de la segona nit a la pàgina del concert.

Segon concert a Belfast28-10-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al SSE Arena de Belfast, a Irlanda del Nord.

Un únic canvi en el setlist respecte a la nit anterior, amb All Because of You ocupant el lloc de Gloria.

En el seu discurs com MacPhisto, Bono va parlar de les eleccions del Brasil i del seu nou president electe, Jair Bolsonaro, equiparant amb Donald Trump o el president de Philipinas.

El setlist complet a la pàgina del concert.

El grup té ara una setmana de descans abans d'afrontar els 4 concerts de Dublín a partir de dilluns de la setmana que ve, i el concert final de gira a Berlin el dimarts 13 de novembre.

Primer concert a Belfast27-10-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al SSE Arena de Belfast, a Irlanda del Nord.

El setlist va ser idèntic al de la primera nit de Londres, amb Gloria ocupant l'habitual lloc rotacional.

u2 Belfast experience innocente tour 2018

Bono va recordar la història de la primera actuació d'U2 a Belfast, el 1979, com a teloners d'un grup anomenat Squeeze.

El grup porta alguns dies assajant Dirty Day, una cançó del Zooropa que no toquen en directe des del tram final del ZOO TV Tour el 1993. Falta veure si arriben a incloure-la al setlist en algun dels 6 concerts que queden per acabar la gira .

El setlist complet a la pàgina del concert.

Concerts de Londres25-10-18

U2 va fer dimarts i dimecres els dos concerts previstos a l'O2 Arena de Londres.

Sense sorpreses en cap dels dos concerts, amb la rotació de Glòria a la primera nit i All because of you a la segona sent l'únic canvi entre ells.

u2 London experience innocente tour 2018

Es consolida el canvi de posició The Fly després de Zoo Station, i destacar l'absència de Landlady en tots dos concerts.

Bono va repetir el seu missatge en contra de l'Brexit, dient que sense els britànics els europeus som menys.

El setlist complet de la primera nit a la pàgina del concert.

El setlist complet de la segona nit a la pàgina del concert.

Concerts de Manchester21-10-18

U2 va fer divendres i dissabte els dos concerts previstos al Manchester Arena de Manchester, la primera parada de la gira al Regne Unit.

No hi va haver sorpreses ni grans novetats en cap dels dos concerts, però sí alguns retocs respecte als concerts anteriors al continent.

Per començar, van modificar la gran bandera europea mostrada darrere l'escenari durant New Year's Day, pintant una de les estrelles amb la bandera del Regne Unit i envoltant-la de un gran cor vermell. Bono va enviar un missatge en contra del Brexit, dient als britànics que els europeus no volem que se'n vagin.

Un altre dels canvis es va produir en el segon concert, en el qual van avançar The Fly tocant-la després de Zoo Station, com al Zoo TV Tour, i deixant de nou a Who 's Gonna Ride Your Wild Horses com a últim tema de la primera part.

D'altra banda, Bono també va dedicar unes paraula de record a les víctimes de l'atemptat viscut en el mateix Manchester Arena després d'un concert d'Ariana Grande el maig de l'any passat.

El setlist complet de la primera nit a la pàgina del concert.

El setlist complet de la segona nit a la pàgina del concert.

Tercer i quart concerts de Milan17-10-18

U2 va fer dilluns i dimarts els dos últims concerts previstos al Mediolanum Fòrum de Milan.

Sembla que segueixen els canvis i ajustos al setlist. En el concert de dilluns el grup va afegir The Fly al final de la primera part, després de Who's Gonna Ride Your Wild Horses. És la primera vegada que toquen The Fly des del final del 360º Tour el 2011. A canvi, van deixar fora l'acabada d'estrenar Landlay.

En el concert de dimarts van repetir The Fly i van recuperar també Landlady, allargant el concert una cançó i deixant el setlist en 23 temes.

Pel que fa a l'habitual rotació del quart tema del setlist, dilluns van tocar Red Flag Day i dimarts van tornar amb Glòria.

El setlist complet de la tercera nit a la pàgina del concert.

El setlist complet de la quarta nit a la pàgina del concert.

Primero i segon concerts de Milan14-10-18

U2 va fer dijous i divendres els dos primers dels 4 concerts previstos al Mediolanum Fòrum de Milan.

El concert de dijous va repetir el setlist de la primera nit de Asmterdam, amb Glòria al principi i Zoo Station, Stay i Who 's Gonna Ride Your Wild Horses al final de la primera part.

El concert de dijous va començar amb el canvi d'All Because Of You en el lloc de Glòria, mantenint la resta igual. Fins que van arribar els bisos després de la segona pausa, quan Bono va introduir el debut en directe de Landlady, una de les cançons que portaven setmanes assajant i que s'esperava que debutés tard o d'hora:

Aquests dies s'ha sabut que el grup planeja gravar l'últim concert de la gira a Berlin per a publicar-ho en vídeo, i que volen que s'assembli el menys possible al del concert de Paris de la gira de 2015. S'ha pogut escoltar al grup assajar més cançons inèdites en el que va de gira, i s'espera que durant els propers concerts vagin introduint nous canvis.

El setlist complet de la primera nit a la pàgina del concert.

El setlist complet de la segona nit a la pàgina del concert.

Concerts d'Amsterdam09-10-18

U2 va fer diumenge i dilluns els dos concerts previstos al Ziggo Dome d'Amsterdam.

El setlist dels dos concerts va seguir el patró marcat a Hamburg, mantenint Zoo Station juntament amb Stay i Who 's Gonna Ride Your Wild Horses. L'únic canvi entre les dues nits d'Amsterdam va ser el de Glòria en la primera nit per All Because Of You en la segona. La capital holandesa es va quedar així sense escoltar red Flag Day.

Curiosament, The Unforgettable Fire no ha tornat a sonar des de la seva estrena a la segona nit de Copenhaguen, tot i que la van estar assajant durant diverses setmanes.

El setlist complet de la primera nit a la pàgina del concert.

El setlist complet de la segonaa nit a la pàgina del concert.

Segon concert a Hamburg05-10-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al Barclaycard Arena d'Hamburg.

Zoo Station va tornar a sonar per segona nit consecutiva, juntament amb Stay i Who 's Gonna Ride Your Wild Horses. L'únic canvi respecte a la nit anterior va ser l'entrada de Gloria en el lloc de Red Flag Day. Sembla que la nova part central del setlist es va a quedar per a la resta de la gira.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Primer concert a Hamburg04-10-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Barclaycard Arena d'Hamburg.

El grup va tornar a donar una sorpresa tocant Zoo Station per celebrar el dia de la unificació d'Alemanya. Bono la va introduir amb una llarg discurs en què va recordar la seva estada a Berlin per a l'enregistrament del Achtung Baby el 1990, just després de la unificació.

D'altra banda, van recuperar Red Flag Day i van repetir Stay i Who's Gonna Ride Your Wild Horses. The Unforgettable Fire va ser substituïda per Zoo Station.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Segon concert a Copenhagen01-10-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al Royal Arena de Copenhaguen.

El grup va decidir introduir diversos canvis en el setlist i va redefinir completament bona part de la primera meitat del concert. D'entrada van tocar Glòria en el lloc que han compartit fins ara Red Flag Day i All Because Of You en el que va de gira per Europa. I després van substituir tot el tram central, des de The Ocean fins Until the End of the World, per The Unforgettable Fire, Stay i Who 's Gonna Ride Your Wild Horses.

La segona part del concert no va patir cap canvi, el que significa que el setlist va quedar reduït a 21 cançons, 2 menys del que havien tocat fins ara. Aquests canvis també van convertir el concert d'ahir al primer de la gira sense cap cançó de l'Songs of Innocence.

D'altra banda, el grup i tots els tècnics de la gira també van aprofitar el concert d'ahir per homenatjar Joe O'Herlihy pels seus 40 anys com a tècnic de so d'U2.

El setlist complet a la pàgina del concert.

Primer concert en Copenhagen30-09-18

Després d'una setmana de descans, U2 va reprendre ahir la gira amb el primer dels dos concerts previstos al Royal Arena de Copenhaguen.

Tot i que es va poder sentir al grup assajar The Unforgettable Fire, Stay i Landlady a la tarda, cap d'aquestes cançons va aparèixer durant el concert. Sembla que haurem d'esperar una mica més per veure canvis al setlist.

Durant Beautiful Day el públic va formar un gran mosaic a les grades, amb la bandera danesa a un costat i la bandera irlandesa en l'altre.

u2 Copenhagen experience innocente tour 2018 u2 Copenhagen experience innocente tour 2018

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segon concert a Madrid22-09-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al Wizink Center de Madrid.

El grup va donar la sorpresa al tocar Spanish Eyes en la part final, just abans dels bisos. Bono va explicar que l'havien assajat una única vegada aquesta mateixa tarda, mentre estaven al camerino. És tot just a la sisena vegada que toquen Spanish Eyes en directe en els últims 20 anys. L'última vegada va ser a Mèxic el març de l'any passat, i anteriorment l'havien tocat també de forma especial a Barcelona el 2001 i el 2015, i a Sant Sebastià el 1992 i el 2010.

La resta del concert va ser igual al de dijous, amb l'únic canvi d'All because Of You en el lloc de Red Flad Day. En incloure Spanish Eyes, el concert d'ahir a Madrid es converteix de moment en l'únic del tram europeu amb 24 cançons.

El setlist complert a la pàgina del concert.

El grup té ara una setmana de descans abans del pròxim concert, que serà a Copenhaguen el dissabte 29 de setembre.

Primer concert a Madrid21-09-18

13 anys després de la seva última visita, U2 va tornar ahir a Madrid i va oferir el primer dels dos concerts previstos a l'Wizink Center davant uns 17.000 fans.

Concert sense sorpreses pel que fa al setlist, ja que van repetir l'habitual d'aquest tram de la gira, amb Red Flag Day a la part inicial, al llarg d'unes intenses 2 hores i quart

Bono va fer alguns comentaris en català com "de Madrid, de Madrid al cielo", i va recordar il·lustres madrilenys com "Miguel de Cervantes, Plácido Domingo, Pedro Almodóvar, Penélope Cruz, Javier Bardem"

u2 madrid experience innocente tour 2018
Foto de @All_blacks68

El setlist complert a la pàgina del concert.

Informació per als concerts de Madrid17-09-18

Dijous que ve arriba U2 a Madrid i Livenation ha publicat informació important i de seguretat per a l'accés als concerts del Wizink Center.

L'obertura de portes serà a les 19:00 i l'inici del concert està previst per a les 21:00. Recordem que en aquesta gira no hi ha teloners.

u2 lisboa experience innocente tour 2018

Els objectes prohibits són els següents:

Qualsevol tipus de borsa, maleta, motxilla o sac, de capacitat superior a 20 cl. Qualsevol tipus d'arma o element susceptible de ser utilitzat com a tal (esprai de defensa o similar, paraigües, pals de pancartes, malls, pals selfie ...). Monopatins, patins i cascs. Cambres no compactes. Equips d'enregistrament d'àudio i / o vídeo, punters làser. Focs artificials, bengales. Peces amb tatxes, esperons, joieria tatxonada, cadenes especialment llargues. Alcohol, ampolles de capacitat superior a 50 cl, llaunes, neveres dures i toves. Qualsevol altre objecte que pugui considerar perillós i / o llancívol.

Segon concert a Lisboa18-09-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos a l'Altice Arena de Lisboa.

Com ja van fer en els concerts de Paris, el grup va introduir l'únic canvi d'All because of you en lloc de Red Flag Day.

Bono va comentar durant el concert que el públic de Lisboa havia estat el més entusiasta que havien tingut fins ara en aquesta gira.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert a Lisboa17-09-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos a l'Altice Arena de Lisboa.

Concert sense sorpreses, amb Red Flag Day a la part incial.

u2 lisboa experience innocente tour 2018

El setlist complert a la pàgina del concert.

Cuart concert a Paris14-09-18

U2 va fer ahir l'últim dels quatre concerts previstos en l'Accord Hotels Arena de Paris.

El grup va fer un únic canvi respecte a la nit anterior i va tornar a tocar All because of you en lloc de Red Flag Day, repetint així el setlist de la segona nit.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Tercer concert a Paris13-09-18

U2 va fer ahir el tercer dels quatre concerts previstos en l'Accord Hotels Arena de Paris.

Concert idèntic al de la primera nit, amb el retorn Red Flag Day en lloc d'All because of you.

El setlist complert a la pàgina del concert.

D'altra banda, la nit de dimarts els quatre membres d'U2 van assistir a un sopar amb ONG en el Refettorio de Paris , un restaurant social situat a la cripta de l'Església de la Madeleine, i allà van oferir un breu concert acústic en el qual van tocar One i Stuck in a moment

Segon concert a Paris10-09-18

U2 va fer ahir el segon dels quatre concerts previstos en l'Accord Hotels Arena de Paris.

Per fi el grup va introduir un canvi respecte als concerts anteriors, i no va ser cap de les cançons que han assajat en els últims soudchecks, sinó que va ser amb la recuperació d'All because of you en el lloc de Red Flag Day, tal i com ja van fer bastantes nits durant el tram nord-americà.

D'altra banda, durant City of Blinding Lights Bono va pujar a l'escenari a un jove noi que estava en les primeres files de la pista:

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert a Paris09-09-18

U2 va fer ahir el primer dels quatre concerts previstos en l'Accord Hotels Arena de Paris, a França.

El grup segueix sense fer canvis i va tornar a repetir el setlist dels concerts anteriors.

Al souncheck de la tarda es van poder sentir assajos de The Unforgettable Fire, Stay, Landlady i Who 's gonna ride your wild horses. Sent Paris la primera ciutat a la que toquen 4 nits, esperem que alguna d'aquestes cançons aparegui per fi en directe.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segon concert a Colonia06-09-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al Lanxess Arena de Colònia, a Alemanya.

Tercer concert consecutiu sense canvis en el setlist. Tot i que es va tornar a sentir al grup assajant The Unforgettable Fire al souncheck de la tarda, de moment no han introduït cap canvi respecte la primera nit de Berlin. A veure si ho fan en algun dels 4 concerts que tenen ara a Paris.

Us deixem el vídeo de la renovada versió de New Year's Day que U2 ha estrenat en aquest tram de la gira

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert a Colonia05-09-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Lanxess Arena de Colònia, a Alemanya.

Els dubtes que pogués haver sobre l'estat de la veu de Bono es van dissipar ràpidament, en veure que es trobava en perfectes condicions.

No hi va haver canvis en el setlist respecte a la primera nit de Berlin, tot i que en el soundcheck de la tarda es va poder sentir al grup assajant The Unforgettable Fire.

On sí hi va haver un petit canvi, va ser al vídeo mostrat a l'inici del concert. Si en els dos concerts de Berlin es van mostrar imatges d'una manifestació independentista catalana, al d'ahir aquestes van ser reemplaçades per les d'una manifestació de l'orgull gai.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Inici del tram europeu04-09-18

U2 va començar aquest passat cap de setmana el tram Europeu de la gira al Mercedes-Benz Arena de Berlin.

El primer concert es va desenvolupar el divendres sense problemes, però el de dissabte es va haver de cancel·lar en quedar-se Bono sense veu mentre tocaven Red Flag Day.

El concert va començar amb normalitat, però a mitja cançó Bono es va quedar sense veu i va haver de deixar de cantar, deixant que el públic fes part de la seva feina. Després d'una breu pausa en la qual Bono va demanar disculpes, van intentar seguir amb Beatiful Day, però Bono va ser incapaç de cantar-la, de manera que va decidir parar el concert i prendre un descans per intentar recuperar la veu, demanant al públic que esperés. Al cap d'uns 40 minuts d'espera, un membre de l'organització va anunciar que Bono no podia seguir i que el concert quedava definitivament cancel·lat.

Diumenge a la nit, i davant els dubtes del que pogués passar amb els següents concerts, Bono va anunciar a través de U2.com que la seva veu estaria en perfectes condicions per seguir amb la gira tal com està planificada. Pel que fa al concert de Berlin que es va haver de cancel·lar, s'ha reprogramat per al 13 de novembre, després dels concerts de Dublin. Curiosament, això farà que aquest tram de la gira comenci i acabi a Berlin.

u2 berlin experience innocente tour 2018

Pel que fa al primer concert de divendres, la seva base va ser la mateixa que en el tram americà, però amb alguns canvis notables, tant en el setlist com en les imatges mostrades per la pantalla.

D'entrada, han substituït l'inici amb Love Is All We Have Left per un vídeo amb imatges de diverses guerres europees del segle XX i un missatge a favor dels valors democràtics europeus, amb fragments de Zooropa com a música de fons.

A la segona part del concert, Even Better Than the Real Thing va substituir a Desire, Summer of Love va debutar en directe al lloc de Staring at the Sun, i New Year's Day va sonar en lloc d'American Soul, canviant també la gran bandera dels Estats Units usada en el primer tram de la gira per la bandera de la Unió Europea.

u2 berlin experience innocente tour 2018

El setlist de la primera nit a la pàgina del concert.

El setlist de la segona nit a la pàgina del concert.

The Edge visita Barcelona16-07-18

The Edge ha estat aquest cap de setmana a Barcelona amb la seva dona Morleigh Steinberg.

Tots dos van acudir el dissabte a la tarda a un espectacle de dansa a la Fundació Miró i van sopar després a la Taverna Can Margarit, al Poble-sec.

u2 Uncansville experience innocente tour 2018

Diumenge van abandonar la ciutat.

Últim concert del primer tram a Uncasville05-07-18

U2 va tancar dimarts el tram Nord-americà de la gira tocant al petit Mohegan Sun Arena de Uncansville, a l'estat de Connecticut, davant unes 7.500 persones.

Va ser un concert sense sorpreses, amb Gloria a la part inicial.

u2 Uncansville experience innocente tour 2018

El setlist complert a la pàgina del concert.

Aquest primer tram per Nord America ha constat de 27 concerts amb un setlist molt fix i lligat a la història que el grup vol explicar-nos en aquesta gira. En el primer concert a Tulsa U2 va tocar 27 cançons, entre les que hi va haver les úniques aparicions de Song for Someone i Who's Gonna Ride Your Wild Horses. En els següents 7 concerts van tocar entre 25 i 26 cançons, mentre que a la resta del tram van reduir els setlist a 24 cançons.

En total han sonat 31 cançons, de les quals 23 ho han fet en tots els concerts. Raised by wolves va sonar en 7 dels 8 dels primers concerts, mentre que Song for Someone, Who 's Gonna Ride Your Wild Horses, The Electric Co i New Year s Day ho han fet una sola vegada. Finalment, Gloria, All Because of You i Red Flag Day s'han anat alternant el seu lloc al setlist.

El grup té ara unes setmanes de descans abans de començar el tram europeu el 31 d'Agost a Berlin. Veurem si repeteixen el mateix setlist o si introdueixen algun canvi per al públic europeu.

Concerts de New York i New Jersey02-07-18

U2 ha fet durant els últims dies als 3 concerts previstos al Madison Square Garden de Nova York amb el concert al Prudential Center de New Jersey al mig.

Els quatre concerts han compartit el mateix setlist, amb les úniques rotacions entre Glòria i All Because Of You habituals en aquesta part de la gira.

Com és habitual en els concerts de Nova York, diversos famosos han anat a veure a U2 en directe. Així, s'ha pogut veure a Lady Gaga, Patti Smith, Bruce Springsteen, Salman Rushdie, Micheal Stipe o Heidi Klum, entre d'altres.

Bono també ha aprofitat aquests concerts per seguir criticant la política anti immigració del govern de Donald Trump.

El setlist complet del primer concert de New York a la pàgina del concert.

El setlist complet del segon concert de New York a la pàgina del concert.

El setlist complet del concert de Newark a la pàgina del concert.

El setlist complet del quart concert de New York a la pàgina del concert.

Només queda el concert de dimarts a Uncasville perquè acabi aquest primer tram de la gira.

Mini concert de Bono i Edge a la platja02-07-18

Bono i The Edge van oferir dissabte un mini concert acústic en un club privat a la platja de Cape Cod, prop de Boston, per a uns 200 afortunats guanyadors d'un concurs de l'emissora Mix 104.1

El duo va tocar un total de 6 cançons, entre les quals va destacar l'estrena en directe de Sumer of Love:

També van tocar Vertigo, Stuck In A Moment You Can't Get Out Of, Every Breaking Wave, Love Is Bigger Than Anything In Its Way i One

Segon concert de Boston23-06-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al TD Garden de Boston.

L'únic canvi respecte a la nit anterior va ser l'entrada d'All Because Of You en el lloc de Gloria.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de Boston22-06-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al TD Garden de Boston, a l'estat de Massachusetts.

Setlist sense sorpreses, amb Gloria a la part inicial.

Durant "Beautiful Day" Bono va esmentar a la model Gisele Bündchen i el seu marit Tom Brady, Quarterback dels New England Patriots, l'equip local de futbol americà.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segon concert de Washington19-06-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al Capital One Arena de Washington.

El grup va repetir el mateix del concert anterior, amb l'únic canvi d'All Because Of You en el lloc de Gloria.

Estant a la capital dels Estats Units, Bono no va desaprofitar l'oportunitat de fer diverses referències crítiques a les actuals polítiques migratòries de Donald Trump.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de Washington18-06-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Capital One Sorra de Washington, la capital dels Estats Units.

En els dies previs al concert va circular el rumor que Washington seria la ciutat on es gravaria el DVD oficial de la gira, i sembla que els rumors es van confirmar amb la presència d'equips de gravació durant el concert i per diversos cartells que avisaven al públic que podrien ser gravats i que cedien els seus drets d'imatge a U2 i les seves empreses col·laboradores.

Pel que fa al setlist, van repetir el mateix del primer concert a Philadelphia, amb Glòria a la part inicial.

u2 Washington experience innocente tour 2018

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concerts de Philadelphia17-06-18

Després del concert al Apollo Theatre de Nova York, U2 va tornar a la gira regular amb els dos concerts previstos al Wells Fargo Cente de Philadelphia.

L'únic canvi entre els dos concerts va ser la ja a¡habitual rotació entre Gloria i All Because Of You.

El setlist complet de la primera nit a la pàgina del concert.

El setlist complet de la segona nit a la pàgina del concert.

Concert a l'Apollo Theatre de NY17-06-18

Dilluns passat U2 va fer un concert especial en l'Apollo Theatre, al barri de Harlem a Nova York. El concert estava organitzat per l'emissora per internet SiriusXM, i el públic estava format per uns 1200 afortunats guanyadors del sorteig organitzat per la mateixa emissora entre els seus subscriptors.

S'esperava un setlist especial per a l'ocasió i així va ser. El grup va barrejar alguns dels hits que estan tocant en l'actual gira amb algunes cançons especials que fa temps que no toquen en directe.

A la segona part del concert, U2 va interpretar Angel of Harlem, Desire, When Love Comes to Town i Stuck In A Moment acompanyats pels membres de la Sun Ra Arkestra. A continuació Bono i Edge van tocar Every Breaking Wave, per acabar el concert els quatre amb Who's Gonna Ride Your Wild Horses i Love Is Bigger Than Anything in Its Way.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert de Uniondale10-06-18

U2 va fer ahir el concert al NYCB Live’s Nassau Veterans Memorial Coliseum de Uniondale, a l'estat de New York.

Per primera vegada en diversos concerts, el grup va donar una petita sorpresa tocant The Electric Co per primea vegada en el que va de gira. La cançó del Boy va sonar en el lloc que acostumen a ocupar All Because Of You o Gloria.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segon concert de Montreal07-06-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al Bell Centre de Montreal, al Canadà.

L'únic canvi en el setlist que fa a la nit anterior va ser el retorn d'All Because Of You en el lloc de Glòria.

El setlist completo en la página del concierto.

D'altra banda, en el soundcheck previ al concert, es va poder escoltar al grup assajar The Electric Co, Angel of Harlem i When Love Comes to Town, tres temes que no han tocat en el que va de gira. És molt probable que les estiguin assajant per preparar el concert especial que faran a l'Apollo Theater de Nova York el proper 11 de juny, on s'espera que ofereixin un setlist molt diferent al de la resta de concerts de la gira, com ja van fer el 2015 amb el concert al Roxy de Los Angeles.

Primer concert de Montreal06-06-18

Després d'una setmana de descans, U2 va reprendre ahir la gira amb el primer dels dos concerts previstos al Bell Centre de Montréal, al Canadà.

En ser el primer concert fora dels Estats Units, el grup va adaptar alguns aspectes del xou, substituint la bandera gegant de tela dels Estats Units d'darrere de l'escenari durant American Soul per una Bandara de Canadà a la pantalla. Bono també va adaptar alguns dels seus discursos.

Pel que fa al setlist, seguim sense canvis i van repetir el mateix del concert anterior a Atlanta, amb Glòria a la part inicial.

u2 montreal experience innocente tour 2018

El setlist complert a la pàgina del concert.

Entrevistes a l'Adam i al The Edge29-05-18

La revista Rolling Stone ha publicat aquesta setmana dues interessants entrevistes amb membres d'U2, la primera amb Adam Clayton i la segona amb The Edge.

En ambdues entrevistes, el baixista i el guitarrista d'U2 parlen de l'actual gira, de les cançons que han inclòs en el setlist i dels motius pels quals han decidit no tocar cançons del 'Joshua Tree', entre d'altres temes.

u2 adam clayton experience innocente tour 2018 u2 the edge experience innocente tour 2018

Enllaç a l'entrevista a Adam Clayton.

Enllaç a l'entrevista a The Edge.

Concert d'Atlanta29-05-18

va tocar ahir al Infinite Energy Arena d'Atlanta, a Geòrgia.

Concert idèntic a l'anterior a la ciutat de Nashville, sense cap canvi en el setlist.

Aquest ha estat el cinquè concert seguit amb només 24 cançons, un nombre baix si ho comparem amb les 27 cançons de la primera nit de la gira a Tulsa o les 25 o 26 cançons dels concerts següents.

El setlist complert a la pàgina del concert.

El grup té ara uns dies de descans fins al següent concert, que no serà fins dimarts de la setmana que ve a Montreal.

Nova versió de Love Is Bigger Than Anything In Its Way28-05-18

U2 va aprofitar la seva estada a Nashville per passar pels estudis Third Man Records per gravar una versió acústica de "Love Is Bigger Than Anything In Its Way" que publicaran en una edició limitada en vinil.

El grup va retransmetre la gravació en directe a través de Facebook Live:

A la sortida dels estudis, Bono va comentar a alguns fans que també havien gravat una versió de Red Flag Day, que suposem que també formarà part del vinil d'edició limitada.

Concert de Nashville27-05-18

U2 va tocar ahir al Bridgestone Arena de Nashville, a Tennessee.

Concert sense sorpreses en el setlist, amb l'únic canvi ja habitual de Glòria en el lloc de Red Flag Day.

Tant Raised by Wolves com All Because of You porten ja 4 concerts seguits sense aparèixer.

u2 nashville experience innocente tour 2018

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segon concert de Chicago24-05-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al United Center de Chicago.

Sembla que el grup segueix en mode conservador i amb poques ganes de fer canvis, ja que va repetir el mateix setlist de 24 cançons de la nit anterior amb l'únic canvi de Red Flag Day en lloc de Glòria.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de Chicago23-05-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al United Center de Chicago, a Illinois.

El grup va repetir el mateix setlist del concert anterior a Omaha, amb Gloria a la part inicial i deixant Raised By Wolves altra vegada fora.

Bono va tenir una caiguda aparatosa des de la passarel·la a l'inici de Lights of Home, en caure per les escales mentre caminava cap enrere. Per sort, la caiguda no va tenir conseqüències i Bono va seguir amb la cançó com si no hagués passat res:

El setlist complert a la pàgina del concert.

Concert a Omaha20-05-18

U2 va fer ahir el concert al CenturyLink Center d'Omaha, a Nebraska. Curiosament, aquesta ha estat la segona vegada que el grup ha tovado en aquesta ciutat en tota la seva carrera.

Glòria va tornar al setlist en el lloc de All Because of You. Per segona vegada en el que va de gira, el grup no va tocar Raised By Wolves, deixant el concert amb només 24 cançons.

Bono va dedicar unes paraules a les víctimes del recent tiroteig en un institut de Santa Fe, a prop de Houston, just abans de tocar 13, l'última cançó del concert.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segon concert de Los Angeles20-05-18

U2 va fer dimecres el segon dels dos concerts previstos al Forum de Los Angeles, a Califòrnia.

El grup va recuperar All Because of You i la va tocar en el lloc de Glòria i Red Flag Day, que van quedar fora del setlist.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de Los Angeles16-05-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al Forum de Los Angeles, a Califòrnia.

El grup va recuperar Xarxa Flag Day, després deixar-la fora del concert anterior. Aquesta vegada la van tocar entre I Will Follow i Glòria, modificant una mica l'ordre d'altres nits. La resta del concert va seguir sense canvis en el setlist.

u2 los angeles experience innocente tour 2018

El setlist complert a la pàgina del concert.

Bono i The Edge al programa de l'Ellen Degeneres16-05-18

Bono i The Edge van estar al programa d'Ellen Degeneres emès ahir als Estats Units.

Van oferir una entrevista, van participar en un número humorístic i van tocar versions acústiques de Vertigo i Love Is Bigger Than Anything In Its Way.

Us deixem l'enllaç al vídeo de Love Is Bigger Than Anything In Its Way, amb la resta de vídeos disponibles a la mateixa web del programa.

Segon concert de Las Vegas13-05-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos en la T-Mobile Arena de Las Vegas, a Nevada.

Concert sense novetats respecte a la nit anterior. El grup es va limitar a fer un petit canvi d'ordre en la primera part del concert, retardant Beautiful Day un parell de posicions i també va eliminar Red Flag Day del setlist, deixant el concert en 25 cançons, una menys que en les nits anteriors.

Sembla que aquesta gira serà més rígida i va tenir menys variacions que el Innocence + Experience Tour del 2015

El setlist complert en la pàgina del concert.

Primer concert a Las Vegas12-05-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos en la T-Mobile Arena de Las Vegas, a Nevada.

Per primera vegada en el que va de gira, U2 va repetir el setlist d'un concert anterior. En aquest cas, va repetir el del segon concert de San Jose, mantenint Gloria i Red Flag Day a la part inicial del set.

u2 las vegas experience innocente tour 2018

En l'habitual discurs previ a One, Bono es va recordar de les víctimes del tiroteig que hi va haver durant un concert a Las Vegas a l'octubre de l'any passat, en què van morir 58 persones.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Segon concert de San Jose09-05-18

U2 va fer ahir el segon dels dos concerts previstos al SAP Center de San Jose, a Califòrnia.

Aquesta era la primera ocasió en què tocaven dues nits seguides a la mateixa ciutat en el que va de gira, així que s'esperaven alguns canvis i rotacions. Però el grup va decidir fer un sol canvi en el setlist amb la introducció, per primera vegada en directe, de Red Flag Day en el lloc que havia ocupat All Because of You en els concerts anteriors.

Amb la inclusió de Red Flag Day, el concert d'ahir tub setembre cançons del Songs of Experience, cosa poc habitual.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert a San Jose08-05-18

U2 va fer ahir el primer dels dos concerts previstos al SAP Center de San Jose, a Califòrnia.

Glòria ha debutat per sorpresa en el lloc que va ocupar New Year s Day a St Louis, durant la primera part del concert. Raised By Wolves ha tornat al setlist després de la seva absència a St Louis, mentre que Song for Someone i Who's Gonna Ride Your Wild Horses han tornat a quedar fora, deixant el concert amb 26 cançons.

u2 san jose experience innocente tour 2018

El setlist complert a la pàgina del concert.

Aquesta nit fan el segon concert i segur que hi haurà algun canvi.

Concert de St. Louis05-05-18

U2 va fer ahir el segon concert de la gira al Scottrade Center de St. Louis., a Missouri.

u2 st louis experience innocente tour 2018

S'esperaven alguns canvis i així va ser. New Year s Day va fer un debut sorpresa a la gira, ja que no s'havia sentit en cap dels assajos de l'últim mes. D'altra banda Song for Someone, Raised By Wolves i Who's Gonna Ride Your Wild Horses van caure del setlist, deixant el concert en 25 cançons, dos menys que en l'estrena a Tulsa.

El setlist complert a la pàgina del concert.

Primer concert de la gira03-05-18

U2 ha obert aquesta passada matinada l'Experience + Innocence Tour amb el primer concert al BOK Center de Tulsa, a Oklahoma.

L'escenari és el mateix que el de la gira de 2015, però el xou ha estat renovat en una gran part i només la part central repeteix l'estructura i cançons d'aquesta gira.

La principals novetats són la introducció de la realitat augmentada durant la primera cançó del concert i els seus instants previs, la pantalla amb més resolució i una nova passarel·la elevada, les 8 cançons de Songs of Experience, el retorn de Mr. McPhisto per introduir Acrobat, una cançó que no havien tocat mai en directe i que és, sens dubte, un dels punts més destacats del concert, i els retorns de temes com All Because Of You, The Ocean, Staring at the Sun i Who's Gonna Ride Your Wild Horses.

Un altre aspecte destacat és l'absència de qualsevol cançó de The Joshua Tree, cosa que no havia succeït en cap concert d'U2 des de 1987.

El setlist complet del concert ha estat el següent:

1. Love Is All We Have Left
2. The Blackout
3. Lights Of Home
4. Beautiful Day
5. All Because Of You
6. I Will Follow
7. The Ocean
8. Iris (Hold Me Close)
9. Cedarwood Road
10. Song For Someone
11. Sunday Bloody Sunday
12. Raised By Wolves
13. Until the End of the World
(Intermission - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me)
14. Elevation
15. Vertigo
16. Desire
17. Acrobat
18. You're The Best Thing About Me
19. Staring at the Sun
20. Pride
21. Get Out Of Your Own Way
22. American Soul
23. City of Blinding Lights

24. Who's Gonna Ride Your Wild Horses
25. One
26. Love Is Bigger Than Anything in its Way
27. 13 (There Is A Light)

Realitat augmentada als concerts25-04-18

U2 va anunciar ahir el llançament d'una app de realitat augmentada per als concerts de la gira.

L'app es podrà fer servir durant els instants previs al concert, a l'entrada del grup, i durant la primera cançó per obtenir imatges de realitat augmentada a través dels mòbils.

L'app ja es pot descarregar periOS i Android, i permet obtenir una idea de l'efecte apuntant a la portada del Songs of Experience.

u2 aumented reality experience innocente tour 2018 u2 aumented reality experience innocente tour 2018

Finalitzen els assajos al Canadà25-04-18

U2 ha tancat aquest cap de setmana els assajos a la ciutat canadenca de Laval i l'escenari està ja de camí a Tulsa.

En l'últim assaig el grup es va centrar en algunes cançons concretes, i es van poder sentir un parell de temes inèdits fins ara en aquests assajos.

D'una banda van provar All Because Of You, un tema del How To Dismantle An Atomic Bomb que no han tocat en directe des de 2006.

D'altra banda també van recuperar Glòria, que ja van tocar de forma esporàdica en la gira de 2015.

A falta d'una setmana per a l'inici de la gira, s'espera que encara tinguin algunes sorpreses guardades.

Segueixen els assajos al Canadà19-04-18

U2 segueix amb els assajos de la gira al Canadà, on de moment han treballat amb unes 30 cançons i han provat el que podrien ser un parell de setlist amb algunes variacions.

Entre els temes assajats destaquen fins a 9 cançons del Songs of Experience (Love Is All We Have Left, Lights of Home, You're the Best Thing About Me, Get Out of Your Own Way, American Soul, The Showman, The Blackout, Love Is Bigger Than Anything in Its Way i 13) i temes poc tocats com Acrobat (mai l'han tocat en directe), The Ocean, Who's Gonna Ride Your Wild Horses, Desire, Staring at the Sun o Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me.

També han tornat algunes cançons del Songs of Innocence (Song for Someone, Iris, Raised By Wolves i Cedarwood Road) i d'altres més habituals com Vertigo, Elevation, Pride, I Will Follow, Sunday Bloody Sunday, One, Until the End of the World, Who's Gonna Ride Your Wild Horses, The Fly i City of Blinding Lights.

Segur que en els dies que queden per a l'inici de la gira assajaran més cançons i pot ser que algunes de les que han provat no arribin a tocar-les amb públic.

Comencen els assajos al Canadà11-04-18

Els membres d'U2 han arribat aquesta setmana a la ciutat canadenca de Laval, al Quebec, per a realitzar els assajos previs a la gira. Fa unes setmanes ja van realitzar alguns assajos en un local prop de Cannes, però aquest cop ho faran ja sobre l'escenari de la gira.

El grup estarà un parell de setmanes assajant al Place Center de Laval abans de traslladar tota la peoducción i realitzar els últims assajos al BOK Center de Tulsa, on començaran la gira a proper 2 de maig.

u2 bell center laval rehearsal experience innocente tour 2018

Durant aquestes properes setmanes anirem informant sobre els assajos, amb spoilers de les cançons que vagin sonant. Si no vols saber el que el grup està assajant i així guardar la sopresa per a la gira, no segueixis llegint.

Després de les dues primeres nits, podem dir, gràcies a la informació compartida pels nois de U2Songs.com, que el grup ha començat fort assajant diverses vegades Acrobat, la cançó de l'Achtung Baby que mai han tocat en directe i que molts estem esperant des de fa molts anys. Que estigui en els primers assajos no vol dir que arribi a la gira, però tindrem esperances.

Altres temes que han provat per ara han estat The Fly, Who's Gonna Ride Your Wild Horses, Until the End of the World, Desire, The Showman, Vertigo, Cedarwood Road, Song for Someone i Lights of Home.

Un mes per a l'inici de la gira02-04-18

Queda només un mes, 30 dies, perquè comenci l'Experience & Innocence Tour 2018 a la ciutat nord-americana de Tulsa.

En una breu nota publicada a la revista Rolling Stone fa uns dies, Willie Williams deia que aquesta seria la primera gira a incorporar la realitat augmentada, portant l'escenari de la gira del 2015 a un nou nivell.

La nota també deia que esperéssim algunes rareses que el grup està desitjant tocar en directe per primera vegada.

En unes setmanes veurem amb què ens sorprenen.

Més Sold Outs04-02-18

Les entrades per al segon concert d'U2 a Madrid es van esgotar pocs minuts després d'haver-se posat a la venda el divendres al matí, tal com va passar amb les del primer concert la setmana anterior.

En aquest moment només es poden comprar entrades Platinum per a tots dos concerts a preus desorbitats.

u2 entradas madrid experience innocente tour 2018

Així mateix, també es van esgotar les entrades per a la majoria dels concerts que es van posar a la venda el divendres. El mateix dia, U2.com va anunciar una quarta data per a París i una segona a Belfast. Les entrades per a aquests dos concerts es posaran a la venda la setmana que ve.

Noves dates per a la gira29-01-18

U2 ha fet aquest matí l'esperatanunci dels concerts irlandesos. De moment s'ha anunciat un concert a Belfast el 27 d'octubre i dos concerts al 3Arena de Dublin el 5 i 6 de Novembre. És d'esperar que s'afegeixin 1 i 2 dates més, respectivament, a cada ciutat.

u2 experience innocente tour 2018

Posteriorment també s'han anunciat noves dates a Nova York l'1 de Juliol, Copenhaguen el 30 de setembre i Milà el 15 d'Octubre.

Les entrades per a tots aquests concerts es posaran a la venda entre aquest divendres 2 de Febrer i el dilluns 5 de febrer. Les prevendes per als membres de U2.com i els compradors del disc comencen aquest dimarts 30 de gener. Més detalls a U2.com.

Actuación en los Grammy29-01-18

U2 participó ayer en la ceremonia de los premios Grammy tocando Get Out Of Your Own Way desde una barcaza en medio del río Hudson, con la Estatua de la Libertad y Manhattan de fondo. La actuación no fue en directo, ya que se grabó el viernes por la noche.

Bono y The Edge también participaron brevemente durante la actuación de Kendrick Lamar que abrió la ceremonia. Posteriormente, volvieron al escenario para entregar el premio a Disco del Año a Bruno Mars

Anunciat el segon concert de Madrid26-01-18

Avui s'han posat a la venda general (després de les prevendes) les entrades per al concert del 20 de setembre a Madrid i pocs minuts després de les 10:00 s'han donat per exhaurides

Tal com esperàvem, Live Nation i Doctor Music han anunciat immediatament el segon concert d'U2 al WiZink Center per al 21 de setembre.

u2 madrid wizink 2018

També s'han afegit concerts a Berlin (1 set), Cologne (5 set), Paris (12 Sep), Lisboa (17 set), Hamburg (4 Oct) i Amsterdam (8 Oct).

Les entrades es posaran a la venda el proper divendres 2 de febrer, amb les prevendes per a socis de U2.com i compradors del disc a partir de dimarts.

Anunci oficial la gira europea i confirmació del concert de Madrid16-01-18

Tal com s'esperava, U2.com ha fet aquest matí l'anunci oficial del tram europeu del Experience & Innocence Tour 2018, confirmant l'esperat retorn de la banda a Madrid, 13 anys després del seu últim concert a la capital espanyola.

U2 tocarà al WiZink Center de Madrid el dijous 20 de setembre, amb un més que probable segon concert el divendres 21 si les entrades per a la primera nit s'esgoten ràpid.

u2 madrid wizink 2018

Les entrades es posaran a la venda per al públic general el 26 de gener a partir de les 10:00 a Ticketmaster. La prevenda per als socis d'U2 començarà aquest dijous 18, mentre que la prevenda per als que van reservar el disc a Fnac començarà el dilluns 22. Els codis per a aquestes prevendes s'enviaran per correu electrònic abans del seu inici, i donaran accés a un màxim de 2 entrades.

Els preus de les entrades per a Madrid seran de 35€ a 195€ (+ despeses de distribució). També hi haurà paquets especials entre 205€ i 645€ (+ despeses de distribució).

L'itinerari de la gira anunciat fins al moment és el següent:

31 de Agost: Berlin, DE - Mercedes-Benz Arena
4 de Setembre: Cologne, DE - Lanxess Arena
8 de Setembre: Paris, FR - AccorHotels Arena
9 de Setembre: Paris, FR - AccorHotels Arena
16 de Setembre: Lisbon, PT - Altice Arena
20 de Setembre: Madrid, ES - WiZink Arena
29 de Setembre: Copenhagen, DK - Royal Arena
3 d'Octubre: Hamburg, DE - Barclaycard Arena
7 d'Octubre: Amsterdam, NL - Ziggo Dome
11 d'Octubre: Milan, IT - Mediolanum Forum
12 d'Octubre: Milan, IT - Mediolanum Forum
19 d'Octubre: Manchester, UK - Manchester Arena
23 d'Octubre: London, UK - The O2

Queden per anunciar les dates dels concerts a Dublín i Belfast, i s'espera que s'afegeixin més nits en totes les ciutats quan s'esgotin les entrades dels concerts anunciats avui.

Rumors sobre la gira europea13-01-18

Diversos rumors apunten que aquesta propera setmana es farà l'anunci oficial del tram europeu del Experience & Innocence Tour 2018, probablement el dimarts 16.

Juntament amb l'anunci de les ciutats i dates previstes, es donarà informació sobre les dates de venda d'entrades, així com de les prevendes per als subscriptors de U2.com i per als que van comprar el disc a Fnac fent la reserva durant el mes de novembre passat.

Per ara es donen per segurs un mínim de 2 concerts a Madrid a mitjans de setembre, així com concerts a Paris, Milà, Cologne, Belfast i Dublin, entre altres ciutats.

Estigueu atents.

 

Torna a l'inici de la pàgina